Robert Vaughn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Vaughn
(Robert Francis Vaughn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
11.11.2016 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herec

Robert Vaughn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.11.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Vaughn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Robert Vaughn
datum narození 22.11.1932
(herec, instagram)

Robert Vaughn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The American Side
(2014) - I Am Steve McQueen
(2014) - Sebastien
(2014) - The Magnificent Eleven
(2012) - Excuse Me for Living
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2008) - Hustle the Hard Way
(2008) - The Verdict
(2008) - Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - The Warrior Class
(2005) - Steve McQueen: The Essence of Cool
(2004) - 2BPerfectlyHonest
(2004) - Podfukáři (TV seriál)
(2004) - Gang Warz
(2003) - Chvíle štěstí
(2003) - Darebák a syn
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Tichá spravedlnost
(2001) - Tak nevyhrožuj
(2000) - Guns for Hire: The Making of 'The Magnificent Seven'
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Steve McQueen: The E! True Hollywood Story
(1998) - Vzácný gen
(1998) - Virtuální posedlost
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Pivní bratři
(1998) - Ostrov pokladů
(1998) - The Company Man
(1997) - Vulcan
(1997) - Motel Blue
(1997) - Mennovo svědomí
(1997) - The Gordon Elliott Show (TV seriál)
(1997) - Americká trojka
(1996) - Visions
(1996) - Švábi
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Milk & Money
(1995) - Útěk na Horu čarodějnic
(1995) - Tanec v temnotách
(1994) - W.S.H.
(1994) - W.S.H.
(1994) - Dust to Dust
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Danger Theatre (TV seriál)
(1993) - Čarodějnická akademie
(1992) - Lincoln
(1992) - Tatort - Camerone
(1992) - Blind Vision
(1991) - Tracks of Glory (TV seriál)
(1991) - Love at First Sight (TV seriál)
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - Pochována zaživa
(1990) - Perry Mason: Případ umíněné dcery
(1990) - Dark Avenger
(1989) - Transylvania Twist
(1989) - That's Adequate
(1989) - Řeka smrti
(1989) - Nikdo není dokonalý
(1989) - CHUD II.
(1989) - The Emissary
(1989) - Brutální vítězství
(1988) - This Morning
(1988) - Pobřeží kostlivců
(1988) - Captive Rage
(1987) - Vražední ptáci
(1987) - Nightstick
(1987) - Hodina atentátu
(1987) - Dobrodruh
(1987) - Desperado
(1986) - NBC 60th Anniversary Celebration
(1986) - Princ z Bel Air
(1986) - Murrow
(1986) - Delta Force
(1986) - Cesta Černého měsíce
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Private Sessions
(1985) - International Airport
(1985) - Evergreen (TV seriál)
(1984) - You Are the Jury (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Last Bastion (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Making of 'Superman III'
(1983) - Veliki transport
(1983) - Superman 3
(1983) - The Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair
(1983) - Intimate Agony
(1983) - Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Otázka cti
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Inside the Third Reich
(1982) - * FDR
(1982) - Fantasies
(1982) - The Day the Bubble Burst
(1981) - Trhák
(1980) - Sador, vládce vesmíru
(1980) - Hangár 18
(1980) - The Gossip Columnist
(1980) - Fukkatsu no hi
(1980) - Doctor Franken
(1980) - Cuba Crossing
(1980) - City in Fear
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Rebels
(1979) - Mirror, Mirror
(1979) - Good Luck, Miss Wyckoff
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The Lucifer Complex
(1978) - The Islander
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1978) - Brass Target
(1977) - Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
(1977) - Starship Invasions
(1977) - Ďábelské sémě
(1976) - Polib mě... zabij mě
(1976) - Columbo: Poslední pocta komodorovi
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1976) - Atraco en la jungla
(1975) - Opatrovnice dětí
(1975) - Columbo: Rozbouřené vody
(1974) - Skleněné peklo
(1974) - The Man From Independence
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1972) - The Woman Hunter
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1971) - The Statue
(1971) - Clay Pigeon
(1970) - The Mind Of Mr Soames
(1970) - Julius Caesar
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Most u Remagenu
(1969) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1968) - 'Bullitt': Steve McQueen's Commitment to Reality
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1968) - How to Steal the World
(1968) - The Helicopter Spies
(1968) - Bullittův případ
(1967) - The Venetian Affair
(1967) - The Karate Killers
(1967) - Italy's In Season
(1966) - The Spy in the Green Hat
(1966) - One Spy Too Many
(1966) - One of Our Spies Is Missing
(1966) - Loď se skleněným dnem
(1965) - The Spy with My Face
(1964) - To Trap a Spy
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1963) - The Caretakers
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Boston Terrier
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1961) - The Big Show
(1960) - Sedm statečných
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)
(1959) - Hoši z Filadelfie
(1959) - Dobrý den na věšení
(1958) - Unwed Mother
(1958) - Teenage Cave Man
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - No Time to Be Young
(1957) - Hell's Crossroads
(1956) - Desatero přikázání
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1950) - Big Town (TV seriál)

Robert Vaughn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Robert Vaughn - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Vaughn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Vaughn - herec

se narodil 22.11.1932 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Vaughn

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Robert Vaughn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
29°59’
 
LunaLuna:
Panna
14°22’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°13’
 
VenušeVenuše:
Váhy
24°29’
 
MarsMars:
Panna
4°03’
 
JupiterJupiter:
Panna
20°01’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
0°11’
 
UranUran:
Beran
19°59’
R
NeptunNeptun:
Panna
10°04’
 
PlutoPluto:
Rak
23°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°59’
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°39’
 
CheirónCheirón:
Býk
25°54’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »