Robert Wise wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Wise
(Robert Earl Wise)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Winchester
Země:
Věk:
† 91 let
Úmrtí:
14.9.2005 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, herec

Robert Wise - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
10.9.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Wise 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Robert Wise
datum narození 10.9.1914
(režisér, herec, instagram)

Robert Wise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robert Wise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Robert Wise: American Filmmaker
(2010) - Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2007) - Val Lewton: The Man in the Shadows
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2005) - Shadows in the Dark: The Val Lewton Legacy
(2005) - My Favorite Things: Julie Andrews Remembers
(2004) - Männer im Trenchcoat, Frauen im Pelz
(2004) - Cecil B. DeMille: American Epic
(2003) - West Side Memories
(2001) - The Andromeda Strain: Making the Film
(2000) - Buñuel en Hollywood
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1998) - The American Film Institute Salute to Robert Wise
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1997) - Tudo É Brasil
(1997) - Lugosi: Hollywood's Dracula
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1996) - 100 Years of Horror: The Walking Dead
(1996) - 100 Years of Horror: The Evil Unseeable
(1996) - 100 Years of Horror: The Aristocrats of Evil
(1996) - 100 Years of Horror: Sorcerers
(1996) - 100 Years of Horror: Freaks
(1996) - Wild Bill: Hollywood Maverick
(1996) - Blbouni
(1995) - Making the Earth Stand Still
(1995) - Julie Andrews: Back on Broadway
(1995) - Bitva o Občana Kanea
(1994) - The Sound of Music: From Fact to Phenomenon
(1994) - Silver Star!
(1994) - A Century of Cinema
(1993) - Brave New Worlds: The Science Fiction Phenomenon
(1992) - Visions of Light
(1991) - Reflections on Citizen Kane
(1991) - The Complete Citizen Kane
(1988) - With Orson Welles: Stories from a Life in Film
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Rodgers & Hammerstein: The Sound of American Music
(1985) - The Fantasy Film Worlds of George Pal

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.9.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Wise 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Wise - režisér, herec

se narodil 10.9.1914 ve městě Winchester, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Wise

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Robert Wise
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
16°55’
 
LunaLuna:
Býk
22°06’
 
MerkurMerkur:
Panna
26°17’
 
VenušeVenuše:
Štír
3°07’
 
MarsMars:
Váhy
17°21’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
13°47’
R
SaturnSaturn:
Rak
1°13’
 
UranUran:
Vodnář
8°15’
R
NeptunNeptun:
Rak
29°40’
 
PlutoPluto:
Rak
2°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°02’
R
Černá LunaLilith:
Býk
2°01’
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°35’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »