Robin Dunne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robin Dunne

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec

Robin Dunne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.11.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robin Dunne 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Robin Dunne
datum narození 19.11.1976
(herec, instagram)

Robin Dunne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Adventure Club
(2015) - On the Twelfth Day of Christmas
(2015) - Meteor Assault
(2015) - A.R.C.H.I.E.
(2014) - Canadian Star
(2013) - Twelve Trees of Christmas
(2013) - Torment
(2013) - Three Days in Havana
(2013) - Superurychlovač
(2013) - Legenda o vraždícím strašákovi
(2012) - Space Milkshake
(2009) - Robin Hood: Za Sherwoodským lesem
(2008) - Svatyně (TV seriál)
(2008) - Protiklady se přitahují
(2007) - Svatyně
(2007) - The Dark Room
(2005) - Miluji tě k sežrání
(2005) - Code Breakers
(2004) - Make the Movie Live the Movie
(2004) - Mutant 3
(2003) - Ve stínu lovce
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Hemingway vs. Callaghan
(2002) - Uzavřený kruh
(2002) - Lebky 2
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2002) - As If (TV seriál)
(2002) - Americké psycho 2
(2001) - Zločinný instinkt: Zbytečná smrt
(2001) - Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší
(2001) - Jewel
(2001) - Class Warfare
(2001) - Au Pair II aneb Pohádka pokračuje
(2000) - V nachovém oparu
(2000) - Velmi nebezpečné známosti 2
(2000) - Borderline Normal
(1998) - Teenage Space Vampires
(1998) - Stávka!
(1998) - Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
(1998) - Little Men (TV seriál)
(1998) - The Fence
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1998) - Big Hit
(1996) - Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
(1996) - Podivná záležitost
(1996) - The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)
(1996) - My Life as a Dog (TV seriál)
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1996) - Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
(1995) - Love and Betrayal: The Mia Farrow Story
(1995) - Jungleground
(1995) - Brothers' Destiny
(1994) - Průvodní jevy (TV seriál)
(1994) - Proti své vůli
(1993) - Připraveny nebo ne? (TV seriál)
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)

Robin Dunne - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robin Dunne - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.11.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robin Dunne 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robin Dunne - herec

se narodil 19.11.1976 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robin Dunne

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Robin Dunne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
27°17’
 
LunaLuna:
Váhy
27°10’
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°13’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°05’
 
MarsMars:
Štír
28°55’
 
JupiterJupiter:
Býk
25°57’
R
SaturnSaturn:
Lev
16°48’
 
UranUran:
Štír
8°42’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°04’
 
PlutoPluto:
Váhy
13°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°08’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°21’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »