Robin Dunne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robin Dunne

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec

Robin Dunne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.11.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robin Dunne 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Robin Dunne
datum narození 19.11.1976
(herec, instagram)

Robin Dunne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Adventure Club
(2015) - On the Twelfth Day of Christmas
(2015) - Meteor Assault
(2015) - A.R.C.H.I.E.
(2014) - Canadian Star
(2013) - Twelve Trees of Christmas
(2013) - Torment
(2013) - Three Days in Havana
(2013) - Superurychlovač
(2013) - Legenda o vraždícím strašákovi
(2012) - Space Milkshake
(2009) - Robin Hood: Za Sherwoodským lesem
(2008) - Svatyně (TV seriál)
(2008) - Protiklady se přitahují
(2007) - Svatyně
(2007) - The Dark Room
(2005) - Miluji tě k sežrání
(2005) - Code Breakers
(2004) - Make the Movie Live the Movie
(2004) - Mutant 3
(2003) - Ve stínu lovce
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Hemingway vs. Callaghan
(2002) - Uzavřený kruh
(2002) - Lebky 2
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2002) - As If (TV seriál)
(2002) - Americké psycho 2
(2001) - Zločinný instinkt: Zbytečná smrt
(2001) - Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší
(2001) - Jewel
(2001) - Class Warfare
(2001) - Au Pair II aneb Pohádka pokračuje
(2000) - V nachovém oparu
(2000) - Velmi nebezpečné známosti 2
(2000) - Borderline Normal
(1998) - Teenage Space Vampires
(1998) - Stávka!
(1998) - Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
(1998) - Little Men (TV seriál)
(1998) - The Fence
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1998) - Big Hit
(1996) - Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
(1996) - Podivná záležitost
(1996) - The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)
(1996) - My Life as a Dog (TV seriál)
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1996) - Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
(1995) - Love and Betrayal: The Mia Farrow Story
(1995) - Jungleground
(1995) - Brothers' Destiny
(1994) - Průvodní jevy (TV seriál)
(1994) - Proti své vůli
(1993) - Připraveny nebo ne? (TV seriál)
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)

Robin Dunne - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robin Dunne - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.11.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robin Dunne 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robin Dunne - herec

se narodil 19.11.1976 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robin Dunne

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Robin Dunne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
27°17’
 
LunaLuna:
Váhy
27°10’
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°13’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°05’
 
MarsMars:
Štír
28°55’
 
JupiterJupiter:
Býk
25°57’
R
SaturnSaturn:
Lev
16°48’
 
UranUran:
Štír
8°42’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°04’
 
PlutoPluto:
Váhy
13°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°08’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°21’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »