Roger Daltrey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roger Daltrey
(Roger Harry Daltrey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.3. 1944 - 02:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, kytarista

Roger Daltrey - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
1.3.1944 - 02:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.3.1944 - 01:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roger Daltrey 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Roger Daltrey
datum narození 1.3.1944
(herec, zpěvák, kytarista, instagram)

Roger Daltrey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Soundbreaking - Stories from the Cutting Edge of Recorded Music (TV seriál)
(2015) - Extáze Wilka Johnsona
(2015) - The Who: Live in Hyde Park (koncert)
(2014) - Lambert & Stamp
(2013) - 12-12-12
(2012) - Letní olympijské hry 2012 Londýn - Ceremoniál zakončení her
(2012) - The Who: Quadrophenia - The Complete Story
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - The Last Play at Shea
(2008) - VH1 Rock Honors: The Who
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2007) - Úžasná cesta: příběh The Who
(2007) - Wheels on the Bus Video: Mango Takes His Turn
(2006) - The ONE Show
(2006) - Irská krev
(2005) - Tommy and Quadrophenia Live: The Who (koncert)
(2005) - The Wheels on the Bus Video: Mango Helps the Moon Mouse
(2004) - Smile
(2004) - The Singer and the Song
(2004) - Mighty Boosh (TV seriál)
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Yesspeak
(2003) - The Who: Live in Boston (koncert)
(2003) - Brian Wilson on Tour
(2003) - The Wheels on the Bus Video: Mango and Papaya's Animal Adventures
(2003) - Prokletí
(2002) - One Who Day
(2002) - The Who Weekend
(2002) - .com for Murder
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Strange Frequency (TV seriál)
(2001) - Osudu neutečeš
(2000) - The Who Live at the Royal Albert Hall (koncert)
(2000) - Piped Dreams
(2000) - My Generation
(2000) - The Messiah XXI (koncert)
(2000) - Freddie Mercury: Nevýslovný příběh
(2000) - Rockstock
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Dark Prince: The True Story of Dracula
(2000) - Best
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Pixelon's iBash
(1999) - Classic Albums: The Who - Who's Next
(1999) - British Rock Symphony
(1999) - Kouzelná země skřítků
(1998) - Like It Is
(1997) - Message to Love: The Isle of Wight Festival
(1997) - Legends: The Who
(1997) - Pirate Tales (TV seriál)
(1997) - The Fifth Freedom
(1996) - The Rolling Stones Rock and Roll Circus (koncert)
(1996) - Mastercard Masters of Music Concert for the Prince's Trust (koncert)
(1996) - Vampirella
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 4
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - The Wizard of Oz in Concert: Dreams Come True
(1995) - Bad English I: Tales of a Son of a Brit
(1994) - Woodstock Diary
(1994) - Who: 30 let na maximum R&B live
(1994) - Celebration: The Music of Pete Townshend and The Who
(1994) - Bleskový Jack
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - The Who's Tommy, the Amazing Journey
(1992) - The Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness (koncert)
(1992) - The Real Story of Happy Birthday to You
(1991) - Two Rooms: A Tribute to Elton John & Bernie Taupin (koncert)
(1991) - An Irish Evening: Live at the Grand Opera House, Belfast (koncert)
(1991) - Přísně tajné prázdniny
(1991) - Buddy's Song
(1990) - Zapomenutí vězni
(1989) - The Who Live, Featuring the Rock Opera Tommy (koncert)
(1989) - The Who Live at Giants Stadium (koncert)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Mackie Messer
(1989) - Cold Justice
(1988) - The Who: Who's Better Who's Best
(1988) - How to Be Cool (TV seriál)
(1987) - Rolling Stone Presents Twenty Years of Rock & Roll
(1987) - The Magic Years, Vol. 3
(1987) - The Magic Years, Vol. 2
(1987) - The Magic Years, Vol. 1
(1987) - The Hunting of the Snark
(1987) - Gentry
(1986) - Rock 'N' Roll Goldmine: The Sixties
(1986) - Driving Force '86
(1986) - The Little Match Girl
(1986) - Buddy (TV seriál)
(1985) - Ready Steady Go, Volume 2
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - Pop Pirates
(1984) - Murder: Ultimate Grounds for Divorce
(1983) - Roger Daltrey
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1983) - Cool Cats - Twenty-five Years of Rock 'N' Roll Style
(1983) - Concert for Kampuchea (koncert)
(1983) - Komedie plná omylů
(1983) - Bitter Cherry
(1983) - The Beggar's Opera
(1982) - The Who Rocks America 1982
(1981) - Profiles in Rock
(1980) - McVicar
(1979) - The Kids Are Alright
(1978) - Top Gear
(1978) - Dědictví
(1977) - Who: At Kilburn 1977
(1977) - One of the Boys (TV seriál)
(1975) - Tommy
(1975) - Ride a Rock Horse
(1975) - Lisztomania
(1974) - Rockpalast
(1972) - La Fête aujourd'hui, la fête demain
(1970) - Woodstock
(1970) - Listening to You: The Who at the Isle of Wight Festival
(1970) - Cucumber Castle
(1968) - Monterey Pop
(1967) - The Who Suomessa
(1965) - Beat-Club
(1964) - Top of the Pops
Roger Daltrey - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roger Daltrey 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roger Daltrey - herec, zpěvák, kytarista

se narodil 1.3.1944 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roger Daltrey

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Roger Daltrey
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
10°20’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
0°29’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°30’
3
 
VenušeVenuše:
Vodnář
10°14’
2
 
MarsMars:
Blíženci
17°21’
7
 
JupiterJupiter:
Lev
19°46’
9
R
SaturnSaturn:
Blíženci
19°45’
7
 
UranUran:
Blíženci
4°57’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°29’
10
R
PlutoPluto:
Lev
6°53’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
5°00’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
1°14’
9
 
CheirónCheirón:
Panna
12°49’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
8°34’
9
Domy:
Štír
28°44’
Býk
28°44’
2:
Kozoroh
1°24’
8:
Rak
1°24’
3:
Vodnář
13°41’
9:
Lev
13°41’
Ryby
22°58’
Panna
22°58’
5:
Beran
21°36’
Váhy
21°36’
6:
Býk
12°20’
Štír
12°20’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
25°51’
11
Slun./Luna:
Beran
20°25’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »