Roger Dumas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roger Dumas

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.5. 1932 - 14:00h
Místo:
Annonay
Země:
Věk:
86 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Roger Dumas - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.5.1932 - 14:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.5.1932 - 13:00  
FR, Annonay:
45°14' s.š., 4°40' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roger Dumas 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Roger Dumas
datum narození 9.5.1932
(herec, instagram)

Roger Dumas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Premiers crus
(2013) - Les vieux calibres
(2013) - Le Clan des Lanzac
(2012) - Zarafa
(2011) - Derrière les murs
(2011) - Le Bonheur des Dupré
(2010) - La Très excellente et divertissante histoire de François Rabelais
(2009) - La Différence, c'est que c'est pas pareil
(2009) - Koncert
(2009) - Folie douce
(2009) - Erreur de la banque en votre faveur
(2009) - Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
(2008) - Sa raison d'être
(2008) - První den zbytku tvýho života
(2008) - Ca$h
(2007) - Vždycky jsem chtěl být gangster
(2007) - Prostě spolu
(2006) - Gabin intime, aristocrate et paysan
(2006) - Opojení mocí
(2003) - Un amour en kit
(2003) - Thibault, Les (TV seriál)
(2003) - Précipitations
(2002) - Michel Audiard et le mystère du triangle des Bermudes
(2001) - Inch'Allah dimanche
(2001) - AlloCiné (TV seriál)
(2000) - Sentimentální osudy
(2000) - Komisař Moulin: Policajt v kleštích
(2000) - La Canne de mon père
(2000) - Bídníci
(1999) - Monsieur le député
(1998) - Návštěvníci 2: V chodbách času
(1998) - Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
(1997) - Soleil
(1997) - Maigret a ministrant
(1997) - Les Héritiers
(1996) - Vivre avec toi
(1996) - Tykho Moon
(1996) - Petite soeur
(1996) - Petit
(1995) - Le Nouveau monde
(1994) - Fils du cordonnier, Le (TV seriál)
(1994) - Cascadeur, Le (TV seriál)
(1994) - Au beau rivage
(1993) - Une nouvelle vie
(1993) - Pétain
(1993) - Maîtres du pain, Les (TV seriál)
(1992) - Zimní příběh
(1992) - Un été glacé
(1991) - Les Ritals
(1991) - Les Mouettes
(1991) - Loulou Graffiti
(1989) - Le Retour de Lemmy Caution
(1989) - Orages d'été (TV seriál)
(1989) - Bunkr hotelu Palace
(1988) - Tourbillons (TV seriál)
(1988) - Šuani
(1988) - Sueurs froides: La belle ouvrage
(1988) - Dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin, Les (TV seriál)
(1988) - Les Années sandwiches
(1987) - Vaines recherches
(1987) - Tout est dans la fin
(1987) - Masky
(1987) - Laura und Luis (TV seriál)
(1987) - Je tue ŕ la campagne
(1987) - Association de malfaiteurs
(1986) - Suivez mon regard
(1986) - Debutant
(1985) - Utajená láska
(1985) - Pitié pour les rats
(1985) - Lift show
(1984) - Pevnost Saganne
(1984) - La Femme publique
(1983) - Ztracené kroky
(1983) - Dobrodruh
(1982) - La Veuve rouge
(1981) - Les Héroïques
(1980) - Le Temps d'une Miss
(1980) - Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
(1979) - L'Orange amère
(1978) - Něžné kuře
(1978) - Général... nous voilà!
(1977) - Un tueur, un flic, ainsi soit-il...
(1975) - La Rage au poing
(1975) - Nežádoucí pasažér
(1975) - Le Faux-cul
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1974) - L'Or et la fleur
(1974) - Dédé la tendresse
(1974) - Le Cas Adam et Ève
(1973) - Le Noctambule
(1972) - Figaro-ci, Figaro-là
(1969) - Du blé en liasses
(1969) - Candice, ce n'est pas sérieux (TV seriál)
(1969) - Bruno, l'enfant du dimanche
(1968) - Le Corso des tireurs
(1968) - Caroline chérie
(1966) - Demarkační čára
(1965) - Le Tigre se parfume à la dynamite
(1964) - Le Tigre aime la chair fraiche
(1964) - Muž z Ria
(1964) - La Chance et l'amour
(1963) - Pouic Pouic
(1962) - La Seconde surprise de l'amour
(1962) - Le Gorille a mordu l'archevêque
(1962) - La Croix des vivants
(1962) - Carillons sans joie
(1959) - Podepsán Arsen Lupin
(1959) - Luční ulice
(1957) - Les Premiers outrages
(1957) - Isabelle a peur des hommes
(1956) - Les Promesses dangereuses
(1956) - La Mariée est trop belle
(1955) - Kdyby všichni chlapi světa ...
(1954) - Les Fruits sauvages

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.5.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roger Dumas 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roger Dumas - herec

se narodil 9.5.1932 ve městě Annonay
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roger Dumas

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Roger Dumas
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
18°40’
9
 
LunaLuna:
Rak
0°44’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
22°27’
8
 
VenušeVenuše:
Rak
2°29’
10
 
MarsMars:
Beran
27°48’
8
 
JupiterJupiter:
Lev
14°02’
11
 
SaturnSaturn:
Vodnář
4°44’
5
 
UranUran:
Beran
21°00’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
5°12’
12
R
PlutoPluto:
Rak
20°13’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°25’
7
R
Černá LunaLilith:
Býk
0°41’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
23°10’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
24°29’
2
Domy:
Panna
12°25’
Ryby
12°25’
2:
Váhy
5°43’
8:
Beran
5°43’
3:
Štír
4°33’
9:
Býk
4°33’
Střelec
8°31’
Blíženci
8°31’
5:
Kozoroh
13°55’
Rak
13°55’
6:
Vodnář
15°38’
Lev
15°38’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
25°28’
11
Slun./Luna:
Blíženci
9°42’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »