Roman Vojtek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roman Vojtek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec, zpěvák, tanečník

Roman Vojtek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1972 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roman Vojtek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Roman Vojtek
datum narození v roce *1972
(herec, zpěvák, tanečník, instagram)

Roman Vojtek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Taxi 121
(2016) - Muzikál aneb Cesty ke štěstí
(2016) - Decibely lásky
(2015) - Galashow s latinou 2015
(2015) - Všechny moje lásky (TV seriál)
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Vladimír Menšík: Humor je vážná věc
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - Galashow s latinou 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Tak neváhej a toč - ještě jednou speciál!
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Galashow s latinou V
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Dvanáct měsíčků
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Galashow s latinou IV
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Galashow s latinou III
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Ukaž se!!!
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Galashow s latinou II
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Film o seriálu: Vyprávěj
(2009) - Zrcadlo
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Galashow s latinou
(2008) - Experiment
(2008) - 13. komnata Romana Vojtka
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - O uloupené divožence
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Maxi Clever
(2006) - Atlet roku 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Pekelná maturita
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - O princezně se zlatým lukem
(2002) - Babylon (divadelní záznam)
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Dvojrole
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Zakletý vrch
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Jak přišli kováři k měchu
(1996) - Alžběta Anglická (divadelní záznam)
(1994) - Televizní noviny
(1992) - Kufr

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roman Vojtek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roman Vojtek - herec, zpěvák, tanečník

se narodil v roce *1972 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roman Vojtek

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Roman Vojtek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°38’
 
LunaLuna:
Býk
3°53’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°41’
st
VenušeVenuše:
Blíženci
10°13’
 
MarsMars:
Blíženci
11°55’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°09’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
4°10’
 
UranUran:
Váhy
15°55’
R
NeptunNeptun:
Střelec
4°52’
R
PlutoPluto:
Váhy
0°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
1°05’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°57’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »