Rupert Graves wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rupert Graves

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Weston-super-Mare, Anglie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Rupert Graves - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.6.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rupert Graves 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rupert Graves
datum narození 30.6.1963
(herec, instagram)

Rupert Graves - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Family (TV seriál)
(2016) - Sherlock: Přízračná nevěsta
(2016) - Sacrifice
(2016) - Native
(2015) - Rosamunde Pilcher - Ein einziger Kuss
(2015) - Bone In The Throat
(2014) - Turks & Caicos
(2014) - Salting the Battlefield
(2014) - The Crimson Field (TV seriál)
(2013) - Únos Air Force One
(2013) - Bílá královna (TV seriál)
(2012) - Ztroskotání lodi Costa Concordia
(2012) - Sherlock Uncovered
(2012) - Sedm hvězdných věků
(2012) - Costa Concordia v přímém přenosu
(2012) - Secret State (TV seriál)
(2012) - Fast Girls
(2011) - Putin, Russia and the West (TV seriál)
(2011) - Smrt v ráji (TV seriál)
(2011) - Scott and Bailey (TV seriál)
(2011) - Case Sensitive (TV seriál)
(2010) - Vyrobeno v Dagenhamu
(2010) - Svobodný otec (TV seriál)
(2010) - Sherlock - Unaired Pilot
(2010) - Sherlock (TV seriál)
(2009) - The Good Times Are Killing Me
(2009) - Slečna Marplová: Kapsa plná žita
(2009) - Garrowův zákon (TV seriál)
(2008) - Wallander (TV seriál)
(2008) - Midnight Man (TV seriál)
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Bůh před soudem
(2007) - The Waiting Room
(2007) - To Be First
(2007) - Intervention
(2007) - Horší než smrt
(2007) - The Dinner Party
(2007) - Clapham Junction
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2006) - Syn draka
(2005) - A Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Robotboy (TV seriál)
(2005) - Rag Tale
(2003) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2003) - Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2002) - Hladina adrenalinu
(2000) - Hledám pronájem
(2000) - Dívka jako ty
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Nezkrotná touha
(1999) - Kleopatra
(1999) - The Blonde Bombshell
(1999) - Animal Minds (TV seriál)
(1998) - The Soldier's Leap
(1998) - Pomsta bude sladká!
(1997) - Mrs. Dalloway
(1997) - Bent
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
(1996) - S dívkami je to jiné
(1996) - Nevinný spánek
(1996) - Intimate Relations
(1994) - Zbraň poslední zkázy
(1994) - Šílenství krále Jiřího
(1994) - Open Fire
(1993) - Royal Celebration
(1992) - The Sheltering Desert
(1992) - Posedlost
(1991) - Questione privata, Una
(1991) - Kam se i andělé bojí vstoupit
(1990) - The Children
(1990) - Atentát na Hitlera
(1988) - Hrst plná prachu
(1987) - Maurice
(1987) - Fortunes of War (TV seriál)
(1985) - Pokoj s vyhlídkou
(1984) - Puccini
(1983) - Good and Bad at Games
(1982) - All for Love (TV seriál)

Rupert Graves - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.6.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rupert Graves 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rupert Graves - herec

se narodil 30.6.1963 ve městě Weston-super-Mare, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rupert Graves

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Rupert Graves
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
7°59’
 
LunaLuna:
Váhy
26°08’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
22°55’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
21°29’
 
MarsMars:
Panna
14°28’
 
JupiterJupiter:
Beran
16°58’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°31’
R
UranUran:
Panna
2°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°03’
R
PlutoPluto:
Panna
9°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°07’
R
Černá LunaLilith:
Štír
7°57’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°50’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »