Rupert Grint wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rupert Grint
(Rupert Alexander Lloyd Grint)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stevenage, Anglie
Země:
Věk:
31 let
Povolání:
herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Rupert Grint - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
24.8.1988 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rupert Grint 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Rupert Grint
datum narození 24.8.1988
(herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera, instagram)

Rupert Grint - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Moonwalkers
(2015) - Enemy of Man
(2014) - Harry Potter: The Making of Diagon Alley
(2014) - Pošťák Pat
(2013) - Super Clyde
(2013) - The Necessary Death of Charlie Countryman
(2013) - Hurá na fotbal
(2013) - CBGB: Kolébka punku
(2012) - Kříž cti
(2011) - Ed Sheeran - Lego House (hudební videoklip)
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - Daybreak
(2010) - The Many Faces of... (TV seriál)
(2010) - Big Movie Premiere: Harry Potter & the Deathly Hallows Pt. 1
(2010) - Pojďte se mnou létat (TV seriál)
(2010) - Neřízená střela
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Comic Relief 2009
(2009) - Cherrybomb
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2007) - The Hidden Secrets of Harry Potter
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - Made in Hollywood: Teen Edition
(2006) - El Hormiguero
(2006) - Reflections on the Fourth Film
(2006) - Lekce řízení
(2006) - The Children's Party at the Palace
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - 'Harry Potter': Behind the Magic
(2005) - Happy Birthday, Peter Pan
(2005) - Best Ever Family Films
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2004) - Head to Shrunken Head
(2004) - Ministry of Mayhem (TV seriál)
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Interviews with Students
(2002) - Top Gear 2010
(2002) - Prďoši
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - Harry Potter: Behind the Magic
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2000) - GPTV
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1991) - Días de cine
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1986) - Oprah show
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - Top Gear
(1952) - Today
Rupert Grint - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.8.1988 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rupert Grint 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rupert Grint - herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

se narodil 24.8.1988 ve městě Stevenage, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rupert Grint

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Rupert Grint
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
1°31’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°12’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°21’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°46’
 
MarsMars:
Beran
11°25’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
4°34’
 
SaturnSaturn:
Střelec
25°57’
R
UranUran:
Střelec
27°06’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
7°35’
R
PlutoPluto:
Štír
10°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°38’
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°22’
 
CheirónCheirón:
Rak
5°22’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »