Sabine Azéma wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sabine Azéma

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.9. 1949 - 01:30h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
68 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sabine Azéma - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CEDRA (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.9.1949 - 01:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.9.1949 - 00:30  
FR, Paříž:
48°51' s.š., 2°21' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sabine Azéma 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Sabine Azéma
datum narození 20.9.1949
(herečka, instagram)

Sabine Azéma - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kosmos
(2014) - Milovat, pít a zpívat
(2013) - Teta Hilda
(2012) - Ještě jste nic neviděli
(2011) - Studnařova dcera
(2010) - Něco za něco
(2009) - Les Herbes folles
(2009) - Les Derniers jours du monde
(2008) - Le Voyage aux Pyrénées
(2007) - Tančit je lepší
(2006) - Zbloudilá srdce
(2005) - Vůně dámy v černém
(2005) - Peindre ou faire l´amour
(2005) - Olé!
(2003) - Louis De Funès, la comédie humaine
(2003) - Záhada žlutého pokoje
(2003) - Na ústa ne
(2002) - Un jour dans la vie du cinéma français
(2001) - Tanguy
(2001) - Důstojnický pokoj
(1999) - Le Schpountz
(1999) - Pusa
(1997) - Histoire(s) du cinéma: Fatale beauté
(1997) - L'Atelier d'Alain Resnais
(1997) - Stará známá písnička
(1997) - Quand le chat sourit
(1996) - Thé ou café
(1996) - Le Veilleur de nuit
(1996) - Můj pasák
(1995) - Noir comme le souvenir
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1995) - Le Bonheur est dans le pré
(1993) - Smoking/No Smoking
(1992) - Gershwin podle Resnaise
(1991) - Rossini! Rossini!
(1990) - Trois années
(1989) - Život a nic jiného
(1989) - Rozchod po francouzsku
(1989) - Cinq jours en juin
(1986) - Rudá zóna
(1986) - La Puritaine
(1986) - Mélo
(1984) - Neděle na venkově
(1984) - Láska až za hrob
(1983) - Život je román
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - On n'est pas des anges... elles non plus
(1979) - Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
(1978) - Le Scénario
(1977) - Krajkářka
(1977) - Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
(1977) - Appelez-moi docteur ou le médecin invisible
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Všechno uvidíme
(1976) - Vrátný od Maxima
(1975) - Preuve par treize, La (TV seriál)

Sabine Azéma - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sabine Azéma 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sabine Azéma - herečka

se narodila 20.9.1949 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sabine Azéma

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Sabine Azéma
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
26°42’
3
 
LunaLuna:
Lev
22°03’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°03’
4
 
VenušeVenuše:
Štír
6°14’
4
 
MarsMars:
Lev
7°59’
1
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°20’
6
 
SaturnSaturn:
Panna
11°46’
3
 
UranUran:
Rak
4°49’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°13’
4
 
PlutoPluto:
Lev
17°22’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°33’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
17°22’
10
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°36’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
5°27’
2
Domy:
Lev
0°48’
Vodnář
0°48’
2:
Lev
18°12’
8:
Vodnář
18°12’
3:
Panna
9°54’
9:
Ryby
9°54’
Váhy
9°10’
Beran
9°10’
5:
Štír
17°46’
Býk
17°46’
6:
Střelec
28°23’
Blíženci
28°23’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
4°59’
11
Slun./Luna:
Panna
9°23’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »