Sam Neill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Neill
(Nigel Neill)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Omagh
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Sam Neill - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.9.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Neill 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Sam Neill
datum narození 14.9.1947
(herec, instagram)

Sam Neill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mystery Ride
(2017) - Freedom Flight
(2016) - Tutankhamun (TV seriál)
(2016) - Tommy's Honour
(2016) - Hunt for the Wilderpeople
(2015) - Why Anzac with Sam Neill (TV seriál)
(2015) - The Dovekeepers (TV seriál)
(2015) - House of Hancock
(2015) - DxM
(2015) - Dcera
(2015) - Backtrack
(2015) - And Then There Were None (TV seriál)
(2014) - Short Poppies (TV seriál)
(2014) - Old School (TV seriál)
(2014) - Fotbalová vášeň
(2014) - Dlouhá cesta dolů
(2013) - River Deep, Mountain High: James Nesbitt in New Zealand
(2013) - Prokletí Midasovy skříňky
(2013) - Plán útěku
(2013) - The Ordained
(2013) - Harry (TV seriál)
(2013) - Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
(2012) - Navždy spolu
(2012) - Alcatraz (TV seriál)
(2011) - Příběh filmu: Odysea (TV seriál)
(2011) - The Hunter
(2011) - Ledová apokalypsa
(2011) - The Dragon Pearl
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2010) - Happy Town (TV seriál)
(2009) - Under the Mountain
(2009) - Svítání
(2009) - Já jsem ty
(2008) - Odvážný Crusoe (TV seriál)
(2008) - Iron Road
(2008) - Děkan Spanley
(2008) - Barva pleti
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Tudorovci (TV seriál)
(2007) - Angel
(2006) - The Making of 'Event Horizon'
(2006) - Neodolatelný
(2006) - Merlinův učeň
(2005) - Gelibolu
(2005) - Záhada Bermudského trojúhelníku
(2005) - Mary Bryantová
(2005) - Malá ryba
(2005) - Až na konec světa (TV seriál)
(2004) - Making of 'Wimbledon: The Movie'
(2004) - Wimbledon
(2004) - Stiff
(2004) - Jessica
(2004) - Ano
(2003) - Cizinec
(2002) - Vysoká hra
(2002) - Rváči
(2002) - Leunig: How Democracy Actually Works
(2002) - Leunig Animated
(2002) - Doktor Živago
(2001) - Vesmír (TV seriál)
(2001) - Pravěký krokodýl
(2001) - Numero Bruno
(2001) - Natáčení filmu Jurassic Park III
(2001) - The Dinosaurs of 'Jurassic Park III'
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Na dně oceánu
(2001) - Jurský park 3
(2001) - Člověk v ZOO
(2000) - Rove Live
(2000) - Inside 'The Living Daylights'
(2000) - Sally Hemingsová: Americký skandál
(2000) - Moje matka Frank
(2000) - Mise v ohrožení
(2000) - Kouzelný puding
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - Molokai: The Story of Father Damien
(1999) - Andrew - člen naší rodiny
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Zaříkávač koní
(1998) - Pomsta bude sladká!
(1998) - Merlin
(1997) - Sněhurka - Příběh hrůzy
(1997) - Horizont události
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Chladnokrevně
(1996) - Děti revoluce
(1995) - Cinema of Unease: A Personal Journey by Sam Neill
(1995) - Zapomenuté stříbro
(1995) - Victory
(1995) - Čas smyslnosti
(1994) - Šílenství
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1994) - Country Life
(1993) - Sirény
(1993) - Rodinné fotografie
(1993) - Piano
(1993) - Jurský park
(1992) - Rukojmí
(1992) - Potopení lodi Rainbow Warrior
(1992) - Neviditelný na útěku
(1991) - Smrt v Brunswicku
(1991) - One Against the Wind
(1991) - Horečka
(1991) - Až na konec světa
(1990) - Shadow of China
(1990) - Hon na ponorku
(1989) - Úplné bezvětří
(1989) - Francouzská revoluce
(1988) - Výkřik ve tmě
(1988) - Leap of Faith
(1987) - Dobrá manželka
(1987) - Amerika (TV seriál)
(1986) - Strong Medicine
(1986) - For Love Alone
(1985) - Víc než dost
(1985) - Ozbrojený přepad
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - Krev těch druhých
(1984) - Děvčata z venkova
(1983) - Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
(1983) - Enigma
(1982) - Útočná síla "Z"
(1982) - Ivanhoe
(1981) - Posedlost
(1981) - Omen 3: Poslední střetnutí
(1981) - From a Far Country
(1980) - Lucinda Brayford
(1979) - Moje skvělá kariéra
(1979) - Just Out of Reach
(1979) - The Journalist
(1977) - Sleeping Dogs
(1976) - The Sullivans (TV seriál)
(1975) - Ashes
(1975) - Landfall
(1974) - Telephone Etiquette
(1963) - General Hospital (TV seriál)

Sam Neill - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sam Neill - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Sam Neill - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1965) Noriko Watanabe - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1947) Kate Fitzpatrick
(*1943) Lisa Harrow

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Neill 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam Neill - herec

se narodil 14.9.1947 ve městě Omagh
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Neill

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Sam Neill
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
20°49’
 
LunaLuna:
Panna
16°36’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°22’
 
VenušeVenuše:
Panna
23°46’
 
MarsMars:
Rak
20°06’
 
JupiterJupiter:
Štír
22°43’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°21’
 
UranUran:
Blíženci
26°01’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°48’
 
PlutoPluto:
Lev
14°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
26°33’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°12’
 
CheirónCheirón:
Štír
6°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »