Sam Wanamaker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Wanamaker
(Samuel Wanamaker)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.6. 1919 - 09:30h
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.12.1993 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec, režisér

Sam Wanamaker - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.6.1919 - 09:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.6.1919 - 15:30  
US, Chicago:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Wanamaker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sam Wanamaker
datum narození 14.6.1919
(herec, režisér, instagram)

Sam Wanamaker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Běsnící spravedlnost
(1993) - Wild Justice (TV seriál)
(1993) - Pravidla zabíjení
(1993) - Krevní pouto: Smrt v rodině
(1992) - Město radosti
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Předem vinni
(1990) - Running Against Time
(1990) - Always Remember I Love You
(1989) - The Shell Seekers
(1988) - Verdikt
(1988) - Tajna manastirske rakije
(1988) - Baby Boom (TV seriál)
(1987) - Superman 4
(1987) - Sadie and Son
(1987) - Dvě paní Grenvillové
(1987) - Baby Boom
(1986) - Špinavá dohoda
(1985) - Podvod
(1985) - Pilotův návrat
(1985) - Embassy
(1985) - Berrenger's (TV seriál)
(1984) - Irreconcilable Differences
(1984) - Heartsounds
(1984) - The Ghost Writer
(1982) - I Was a Mail Order Bride
(1981) - Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
(1981) - Our Family Business
(1980) - Vojín Benjaminová
(1980) - Soutěž
(1979) - Z pekla k vítězství
(1979) - Charlie Muffin
(1978) - Smrt na Nilu
(1978) - Holocaust (TV seriál)
(1977) - Billy Jack Goes to Washington
(1976) - The Sell Out
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - The Billion Dollar Bubble
(1975) - Točité schodiště
(1974) - Mousey
(1974) - The Law
(1973) - The Fifth Facade: The Making of the Sydney Opera House
(1973) - Monster or Miracle? Sydney Opera House
(1972) - The Gangster Show: The Resistible Rise of Arturo Ui
(1972) - Arturo UI
(1967) - Warning Shot
(1967) - The Day the Fish Came Out
(1967) - Danger Route
(1965) - Špión, který přišel z chladu
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Báječní muži na létajících strojích
(1964) - Man in the Middle
(1962) - Taras Bulba
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Betonová džungle
(1959) - The Battle of the Sexes
(1954) - The Secret
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1951) - Mr. Denning Drives North
(1949) - Dej nám tento den
(1948) - My Girl Tisa

Sam Wanamaker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.6.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Wanamaker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam Wanamaker - herec, režisér

se narodil 14.6.1919 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Wanamaker

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Sam Wanamaker
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°30’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°16’
5
 
MerkurMerkur:
Blíženci
26°16’
11
 
VenušeVenuše:
Lev
6°41’
12
 
MarsMars:
Blíženci
13°31’
10
 
JupiterJupiter:
Rak
19°16’
11
 
SaturnSaturn:
Lev
23°36’
12
 
UranUran:
Ryby
1°40’
7
 
NeptunNeptun:
Lev
7°23’
12
 
PlutoPluto:
Rak
5°48’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
2°59’
4
 
Černá LunaLilith:
Štír
15°49’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
6°41’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
6°58’
7
Domy:
Lev
26°12’
Vodnář
26°12’
2:
Panna
18°31’
8:
Ryby
18°31’
3:
Váhy
16°05’
9:
Beran
16°05’
Štír
19°10’
Býk
19°10’
5:
Střelec
24°46’
Blíženci
24°46’
6:
Kozoroh
27°46’
Rak
27°46’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
7°41’
11
Slun./Luna:
Ryby
27°53’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »