Samuel Bayer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Samuel Bayer
(Samuel David Bayer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Syracuse, New York
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
režisér, kameraman

Samuel Bayer - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
17.2.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Samuel Bayer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Samuel Bayer
datum narození 17.2.1962
(režisér, kameraman, instagram)

Samuel Bayer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Nightmare on Elm Street 2
(2012) - Green Day - Oh Love (hudební videoklip)
(2012) - Green Day - Kill The DJ (hudební videoklip)
(2010) - Noční můra v Elm Street
(2006) - Metallica: The Videos 1989-2004 (hudební videoklip)
(2006) - Justin Timberlake: What Goes Around... Comes Around (hudební videoklip)
(2005) - The Offspring Complete Music Video Collection (hudební videoklip)
(2005) - Green Day: Wake Me Up When September Ends (hudební videoklip)
(2005) - Green Day: Jesus of Suburbia (hudební videoklip)
(2005) - Green Day: Holiday (hudební videoklip)
(2005) - Blink 182: Greatest Hits (hudební videoklip)
(2005) - Green Day: Bullet in a Bible (koncert)
(2004) - The Very Best of Sheryl Crow: The Videos (hudební videoklip)
(2004) - Lest We Forget: The Video Collection (hudební videoklip)
(2004) - Green Day: Boulevard of Broken Dreams (hudební videoklip)
(2004) - Green Day: American Idiot (hudební videoklip)
(2002) - The Cranberries: The Best Videos 1992-2002 (hudební videoklip)
(2002) - Blink 182: Stay Together for the Kids (hudební videoklip)
(2002) - Blink 182: Stay Together for the Kids (hudební videoklip)
(2002) - The Best of Bowie (hudební videoklip)
(2001) - Smashing Pumpkins: 1991 - 2000 Greatest Hits Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - Marilyn Manson - Coma White (hudební videoklip)
(1999) - God Is in the T.V. (hudební videoklip)
(1995) - David Bowie: The Hearts Filthy Lesson (hudební videoklip)
(1994) - The Offspring - Gotta Get Away (hudební videoklip)
(1992) - Ramones - Poison Heart (hudební videoklip)
(1991) - Ozzy Osbourne - Mama, I'm Coming Home (hudební videoklip)
(1991) - Nirvana: Smells Like Teen Spirit (hudební videoklip)

Samuel Bayer - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Samuel Bayer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.2.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Samuel Bayer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Samuel Bayer - režisér, kameraman

se narodil 17.2.1962 ve městě Syracuse, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Samuel Bayer

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Samuel Bayer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°21’
 
LunaLuna:
Lev
5°58’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
7°15’
 
VenušeVenuše:
Ryby
3°26’
 
MarsMars:
Vodnář
12°06’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
21°36’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
5°14’
 
UranUran:
Lev
28°30’
R
NeptunNeptun:
Štír
13°29’
R
PlutoPluto:
Panna
9°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
17°29’
R
Černá LunaLilith:
Panna
12°19’
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°49’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »