Sheryl Crow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sheryl Crow
(Sheryl Suzanne Crow)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.2. 1962 - 09:58h
Místo:
Kennett, Missouri
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, kytaristka.

Sheryl Crow - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (B)
Datum narození a čas (místní čas):
11.2.1962 - 09:58  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.2.1962 - 15:58  
US, Kennett:
36°14' s.š., 90°3' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sheryl Crow 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Sheryl Crow
datum narození 11.2.1962
(zpěvačka, textařka, kytaristka., instagram)

Sheryl Crow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Johnny Cash: American Rebel
(2014) - Celebrity Name Game
(2014) - Glen Campbell: I'll Be Me
(2013) - 20 Feet from Stardom
(2012) - Katie
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Michael Jackson: Bad 25
(2012) - $ellebrity
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - The Rally to Restore Sanity and/or Fear
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Wild Horses & Renegades
(2010) - Rolling Stones: Exile On Main Street
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - Sheryl Crow
(2009) - 'Hick' Town
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Město žen (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Johnny Cash's America
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - Auta
(2005) - All We Are Saying
(2004) - The Very Best of Sheryl Crow: The Videos (hudební videoklip)
(2004) - De-Lovely
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - 50 Sexiest Video Moments
(2003) - Brian Wilson on Tour
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2002) - The Doors: Soundstage Performances (koncert)
(2002) - Christmas in Rockefeller Center
(2001) - MTV Video Music Awards 2001
(2001) - Christmas in Rockefeller Center
(2000) - Big Brother
(2000) - My Generation
(1999) - The Minus Man
(1998) - Klub 54
(1997) - The View
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1995) - The Concert for the Rock and Roll Hall of Fame (koncert)
(1995) - The Naked Truth (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1990) - Cop Rock (TV seriál)
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Sheryl Crow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Sheryl Crow - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.2.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sheryl Crow 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sheryl Crow - zpěvačka, textařka, kytaristka.

se narodila 11.2.1962 ve městě Kennett, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sheryl Crow

Dnes se narodili
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Sheryl Crow
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
22°27’
11
 
LunaLuna:
Býk
22°35’
1
 
MerkurMerkur:
Vodnář
9°41’
10
R
VenušeVenuše:
Vodnář
26°07’
11
 
MarsMars:
Vodnář
7°32’
10
 
JupiterJupiter:
Vodnář
20°12’
11
 
SaturnSaturn:
Vodnář
4°34’
10
 
UranUran:
Lev
28°45’
5
R
NeptunNeptun:
Štír
13°29’
7
 
PlutoPluto:
Panna
9°15’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
17°48’
5
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°40’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°26’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
2°03’
4
Domy:
Býk
1°55’
Štír
1°55’
2:
Blíženci
3°30’
8:
Střelec
3°30’
3:
Blíženci
27°06’
9:
Střelec
27°06’
Rak
19°06’
Kozoroh
19°06’
5:
Lev
14°00’
Vodnář
14°00’
6:
Panna
17°10’
Ryby
17°10’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
10°31’
11
Slun./Luna:
Beran
7°31’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922 - 1996) herec

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940 - 2004) herec, komik, spisovatel, humorista

Itálie Giosue Carducci
(*1835 - 1907) básník, literární kritik

Spojené státy Pat Brown
(*1905 - 1996) guvernér

Francie Félix Faure
(*1841 - 1899) prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »