Sid James wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sid James

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.5. 1913 - 01:05h
Místo:
Johannesburg
Země:
Věk:
† 62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
26.4.1976 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Sid James - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
8.5.1913 - 01:05  (SAST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.5.1913 - 23:05  
ZA, Johannesburg:
26°11' j.š., 28°3' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sid James 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sid James
datum narození 8.5.1913
(herec, instagram)

Sid James - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - The Very Best of Sid James
(1995) - Heroes of Comedy (TV seriál)
(1975) - Carry On Laughing! (TV seriál)
(1974) - Carry On Dick
(1973) - What a Carry On!
(1973) - Carry On Christmas
(1973) - Carry On Girls
(1972) - Carry On Matron
(1972) - Carry On Abroad
(1972) - Bless This House
(1971) - Tokoloshe
(1971) - Carry On Henry
(1971) - Carry On at Your Convenience
(1971) - Bless This House (TV seriál)
(1971) - All This, and Christmas Too!
(1970) - Carry On Up the Jungle
(1970) - Carry On Loving
(1970) - Carry On Again Christmas
(1969) - Two in Clover (TV seriál)
(1969) - Carry On Christmas
(1969) - Carry On Camping
(1969) - Carry on Again Doctor
(1968) - Carry On... Up the Khyber
(1967) - Carry on Doctor
(1966) - Where the Bullets Fly
(1966) - George and the Dragon (TV seriál)
(1966) - Don't Lose Your Head
(1965) - The Bruce Forsyth Show
(1965) - Three Hats for Lisa
(1965) - Carry On Cowboy
(1965) - The Big Job
(1964) - Carry On Cleo
(1964) - The Beauty Jungle
(1963) - Taxi! (TV seriál)
(1963) - Carry On Cabby
(1962) - We Joined the Navy
(1962) - Carry On Cruising
(1961) - What a Whopper!
(1961) - What a Carve Up!
(1961) - A Weekend with Lulu
(1961) - Watch Your Stern
(1961) - Raising the Wind
(1961) - The Green Helmet
(1961) - Double Bunk
(1961) - Carry On Regardless
(1960) - The Pure Hell of St. Trinian's
(1960) - Citizen James (TV seriál)
(1960) - Carry On, Constable
(1960) - And the Same to You
(1959) - The 39 Steps
(1959) - Too Many Crooks
(1959) - Tommy the Toreador
(1959) - Nahoře a dole
(1959) - Make Mine a Million
(1959) - Idol on Parade
(1959) - Desert Mice
(1958) - The Silent Enemy
(1958) - The Sheriff of Fractured Jaw
(1958) - The Man Inside
(1958) - Next to No Time
(1958) - Jiný čas, jiné místo
(1958) - I Was Monty's Double
(1958) - East End, West End (TV seriál)
(1957) - The Story of Esther Costello
(1957) - The Shiralee
(1957) - Quatermass 2
(1957) - Prodané životy
(1957) - Pantomania: Babes in the Wood
(1957) - Nejmenší kino na světě
(1957) - Král v New Yorku
(1957) - Interpol
(1957) - Campbellovo království
(1956) - Wicked as They Come
(1956) - Trapéza
(1956) - Ramsbottom Rides Again
(1956) - The Iron Petticoat
(1956) - Hancock's Half Hour (TV seriál)
(1956) - The Extra Day
(1956) - Dry Rot
(1956) - The Crime of the Century
(1955) - A Yank in Ermine
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Out of the Clouds
(1955) - John and Julie
(1955) - Joe MacBeth
(1955) - It's a Great Day
(1955) - The Glass Cage
(1955) - A Kid for Two Farthings
(1954) - The Weak and the Wicked
(1954) - The Rainbow Jacket
(1954) - Seagulls Over Sorrento
(1954) - Orders Are Orders
(1954) - The House Across the Lake
(1954) - For Better, for Worse
(1954) - Father Brown
(1954) - The Crowded Day
(1954) - The Belles of St. Trinian's
(1954) - Aunt Clara
(1953) - The Yellow Balloon
(1953) - Will Any Gentleman...?
(1953) - The Wedding of Lilli Marlene
(1953) - Titfieldská raketa
(1953) - The Square Ring
(1953) - Park Plaza 605
(1953) - Is Your Honeymoon Really Necessary?
(1953) - The Flanagan Boy
(1953) - Escape by Night
(1952) - Venetian Bird
(1952) - Time Gentlemen Please!
(1952) - The Tall Headlines
(1952) - Otec se má skvěle
(1952) - Miss Robin Hood
(1952) - I Believe in You
(1952) - Emergency Call
(1952) - Darovaný kůň
(1952) - Cosh Boy
(1951) - Zlaté věže
(1951) - Talk of a Million
(1951) - Lady Godiva Rides Again
(1951) - Kouzelná skříňka
(1951) - Here's Television
(1951) - The Galloping Major
(1950) - Last Holiday
(1950) - The Lady Craved Excitement
(1949) - The Small Back Room
(1949) - Paper Orchid
(1949) - Man in Black
(1949) - Family Affairs
(1949) - Dej nám tento den
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Front Page
(1948) - Once a Jolly Swagman
(1948) - No Orchids for Miss Blandish
(1948) - Kid Flanagan
(1947) - Vražedné pochybnosti
(1947) - Night Beat
(1947) - It Always Rains on Sunday
(1947) - Black Memory

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.5.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sid James 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sid James - herec

se narodil 8.5.1913 ve městě Johannesburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sid James

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Sid James
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
16°45’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
6°10’
4
 
MerkurMerkur:
Beran
23°15’
2
 
VenušeVenuše:
Beran
27°29’
2
R
MarsMars:
Ryby
29°52’
2
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
17°49’
11
R
SaturnSaturn:
Blíženci
4°45’
4
 
UranUran:
Vodnář
7°32’
12
 
NeptunNeptun:
Rak
23°31’
5
 
PlutoPluto:
Blíženci
28°34’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°00’
2
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°33’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°20’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
13°19’
12
Domy:
Ryby
2°44’
Panna
2°44’
2:
Ryby
29°30’
8:
Panna
29°30’
3:
Beran
29°39’
9:
Váhy
29°39’
Blíženci
1°35’
Střelec
1°35’
5:
Rak
3°16’
Kozoroh
3°16’
6:
Lev
3°46’
Vodnář
3°46’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
17°10’
11
Slun./Luna:
Býk
26°27’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »