Šózó Iizuka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Šózó Iizuka

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
86 let

Šózó Iizuka (Shôzô Iizuka) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.5.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Šózó Iizuka 2018, 2019 - Wikipedie info)

Šózó Iizuka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - K: Return of Kings (TV seriál)
(2015) - Kekkai sensen (TV seriál)
(2015) - Durarara!!×2 Ten (TV seriál)
(2015) - Durarara!!×2 Shō (TV seriál)
(2014) - Shingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
(2013) - Walkure Romanze (TV seriál)
(2013) - Hajime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
(2012) - Zetman (TV seriál)
(2012) - Total Eclipse (TV seriál)
(2012) - K (TV seriál)
(2012) - Hōkago Midnighters
(2012) - Haiyore! Nyaruko-san (TV seriál)
(2011) - Hyōge mono (TV seriál)
(2011) - Dororon Enma-kun Meeramera (TV seriál)
(2011) - Digimon Xros Wars: Toki wo kakeru shōnen Hunter-tachi (TV seriál)
(2010) - Magic Kaito (TV seriál)
(2009) - Uchū senkan Yamato: Fukkatsu-hen
(2009) - Layton kyōju to eien no utahime
(2009) - Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger (TV seriál)
(2009) - Hagane no renkinjutsushi (TV seriál)
(2009) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2008) - Shugo Chara!! Doki— (TV seriál)
(2008) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Kenshirō den
(2008) - Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
(2008) - Bohové smrti (TV seriál)
(2007) - Shugo Chara! (TV seriál)
(2007) - Shigurui (TV seriál)
(2007) - Reideen (TV seriál)
(2007) - Majin Tantei Nōgami Neuro (TV seriál)
(2007) - Devil May Cry (TV seriál)
(2007) - Deltora Quest (TV seriál)
(2006) - Utawarerumono (TV seriál)
(2006) - Hataraki Man (TV seriál)
(2006) - Black Jack 21 (TV seriál)
(2005) - Jinki:Extend (TV seriál)
(2005) - Gun x Sword (TV seriál)
(2005) - Angel Heart (TV seriál)
(2004) - Samurai Champloo (TV seriál)
(2004) - Mōsō dairinin (TV seriál)
(2004) - Monster (TV seriál)
(2004) - Kenran butō sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
(2004) - Bleach (TV seriál)
(2004) - Black Jack (TV seriál)
(2003) - Tokijští kmotři
(2003) - Planetes (TV seriál)
(2003) - Kōsetsu hyaku monogatari (TV seriál)
(2003) - Early Reins
(2002) - Yokohama kaidashi kikō - Quiet Country Cafe
(2002) - Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
(2002) - Gate Keepers 21
(2002) - Asobot senki gokū (TV seriál)
(2001) - Yami no matsuei (TV seriál)
(2001) - Sennen joyū
(2000) - Strašidelné historky (TV seriál)
(2000) - Mezzo Forte
(2000) - Love Hina (TV seriál)
(2000) - Karakuri kiden Hiwō senki (TV seriál)
(2000) - Jinzō ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
(2000) - Gate Keepers (TV seriál)
(2000) - En no labyrinth
(2000) - Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
(1999) - Boisuraggâ (TV seriál)
(1998) - Yū Gi Ō (TV seriál)
(1998) - Saber Marionette J to X (TV seriál)
(1998) - Pokémon (TV seriál)
(1998) - Master Keaton (TV seriál)
(1998) - Lost Universe (TV seriál)
(1998) - Change!! Getter Robo: Sekai saigo no hi (TV seriál)
(1997) - Vampire Hunter: The Animated Series
(1996) - Tenkū no Escaflowne (TV seriál)
(1996) - Taiho shichauzo (TV seriál)
(1996) - Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan (TV seriál)
(1996) - Gegege no Kitarō (TV seriál)
(1996) - Dragon Ball: Saikyō e no michi
(1996) - Dragon Ball GT (TV seriál)
(1996) - Detektiv Conan (TV seriál)
(1996) - Burn Up! W
(1995) - Street Fighter II V (TV seriál)
(1995) - Memories
(1994) - Uchū no kishi Tekkaman Blade II
(1994) - Street Fighter II
(1994) - Kidō butōden G Gundam (TV seriál)
(1994) - Grappler Baki
(1994) - Ginga sengoku gun yūden Rai (TV seriál)
(1994) - Giant Robo Gaiden Ginrei
(1994) - Crying Freeman: Kanketsu hen - Mumyō ryūsha
(1994) - Akazukin Chacha (TV seriál)
(1993) - Nintama Rantarō (TV seriál)
(1992) - Yū yū hakusho (TV seriál)
(1992) - Uchū no kishi Tekkaman Blade (TV seriál)
(1992) - Spirit of Wonder: China-san no yūutsu
(1992) - Chōjikū yōsai Macross II: Lovers Again
(1992) - Giant Robo
(1992) - Ashita e Free Kick (TV seriál)
(1991) - Tobe! Kujira no peek
(1991) - Mahō no princess Minky Momo: Yume wo dakishimete (TV seriál)
(1991) - Dragon Ball Z: Chō saiyajin da Son Gokū
(1991) - Burn Up!
(1990) - Riki Oh 2: Horobi no ko
(1990) - Idol tenshi yōkoso Yōko (TV seriál)
(1990) - Heisei tensai Bakabon (TV seriál)
(1990) - Dragon Ball Z: Tatta hitori no saishū kessen - Freezer ni itonda Z senshi Son Gokū no chichi
(1989) - Ys
(1989) - Yawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
(1989) - Sengoku kidan Yōtōden gekijōban
(1989) - Seijūki Cyguard
(1989) - Mobile Sheriff Jiban (TV seriál)
(1989) - Dragon Ball Z (TV seriál)
(1989) - Cleopatra D.C.
(1988) - Sakigake!! Otoko juku (TV seriál)
(1988) - Kyofun no byoningen saishu kyoshi
(1988) - Kikō ryōhei Mellowlink
(1988) - Ginga eiyū densetsu
(1987) - Mister Ajikko (TV seriál)
(1987) - Křídla Honnêamise
(1987) - Esper Mami (TV seriál)
(1987) - Dragon Ball: Majinjō no nemuri hime
(1987) - City Hunter (TV seriál)
(1986) - Wanna Bees
(1986) - Urban Square - Kouhaku no Tsuigeki
(1986) - Jikû senshi Spilban
(1986) - Dragon Ball: Shen Long no densetsu
(1986) - Dragon Ball (TV seriál)
(1986) - Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
(1985) - Sengoku machine GoShogun: Toki no ihōjin
(1985) - Ninja senshi Tobikage (TV seriál)
(1985) - Kyoju tokuso Jaspion (TV seriál)
(1985) - Kinnikuman: Haresugata! Seigi chōjin
(1984) - Uchû keiji Shaider (TV seriál)
(1984) - Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
(1984) - Makiba no shōjo Katori (TV seriál)
(1984) - Lupin sansei: Part III (TV seriál)
(1984) - Hokuto no ken (TV seriál)
(1983) - Uchû keiji Sharivan (TV seriál)
(1983) - Sōkō kihei Votoms (TV seriál)
(1983) - Mirai keisatsu urashiman
(1983) - Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
(1983) - Kapitán Tsubasa (TV seriál)
(1983) - Chōjikū seiki Orguss (TV seriál)
(1983) - Alenka v říši divů (TV seriál)
(1982) - Space Cobra (TV seriál)
(1982) - Kidō senshi Gundam III: Meguriai sora hen
(1981) - Urusei yatsura (TV seriál)
(1981) - Taiyou sentai Sanbarukan (TV seriál)
(1981) - Meiken Jolie (TV seriál)
(1981) - Kidō senshi Gundam II: Ai senshi hen
(1981) - Kidō senshi Gundam I Gekijōban
(1981) - Dr. Slump Arale-chan (TV seriál)
(1980) - Uchū senkan Yamato III (TV seriál)
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
(1980) - Denshi sentai Denjiman (TV seriál)
(1980) - Densetsu kyojin Ideon (TV seriál)
(1979) - Versailles no bara (TV seriál)
(1979) - Kidō senshi Gundam (TV seriál)
(1979) - Cyborg 009 (TV seriál)
(1978) - Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
(1978) - Takarajima (TV seriál)
(1978) - Supaidâman (TV seriál)
(1978) - Lupin sansei: Lupin vs Fukusei-ningen
(1977) - Time Bokan Series: Yatterman (TV seriál)
(1977) - Shin Lupin sansei (TV seriál)
(1977) - Chōdenji machine Voltes V (TV seriál)
(1976) - Space Ironmen Kyodain (TV seriál)
(1975) - Yūsha Raideen (TV seriál)
(1975) - Himitsu sentai Gorenjâ (TV seriál)
(1974) - Tobidasu rittai eiga: Inazuman
(1973) - Inazuman (TV seriál)
(1972) - Kashi no ki Mokku (TV seriál)
(1972) - Kagaku ninja tai Gatchaman (TV seriál)
(1972) - Jinzô ningen Kikaidâ (TV seriál)
(1970) - Ashita no Joe (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.5.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Šózó Iizuka 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 23.5.1933 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Šózó Iizuka

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Šózó Iizuka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
1°53’
 
LunaLuna:
Býk
21°47’
 
MerkurMerkur:
Býk
25°29’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°18’
 
MarsMars:
Panna
9°24’
 
JupiterJupiter:
Panna
13°32’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
16°22’
 
UranUran:
Beran
25°30’
 
NeptunNeptun:
Panna
7°24’
 
PlutoPluto:
Rak
21°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
3°21’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°03’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°56’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »