Steve Ihnat wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Ihnat
(Stefan Ihnat)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Šarišské Jastrabie
Země:
Věk:
† 37 let
Úmrtí:
12.5.1972 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Steve Ihnat - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.8.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Ihnat 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Steve Ihnat
datum narození 7.8.1934
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Steve Ihnat - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1973) - Hunter
(1972) - Poldové
(1971) - Sweet, Sweet Rachel
(1971) - D.A.: Conspiracy to Kill
(1971) - Cade's County (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - Zig Zag
(1970) - The Young Rebels (TV seriál)
(1970) - The Young Lawyers (TV seriál)
(1970) - Storefront Lawyers (TV seriál)
(1970) - The Silent Force (TV seriál)
(1970) - Paris 7000 (TV seriál)
(1970) - Do Not Throw Cushions Into the Ring
(1969) - Then Came Bronson (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Madigan
(1968) - Kona Coast
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1968) - Countdown
(1967) - Police Story
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Hodina pušek
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - Štvanice
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Shane (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1966) - Blue Light (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - Brainstorm
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Strike Me Deadly
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Date Bait
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Flight (TV seriál)
(1958) - Dragstrip Riot
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)

Steve Ihnat - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Steve Ihnat - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.8.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Ihnat 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Ihnat - herec, scénárista, režisér

se narodil 7.8.1934 ve městě Šarišské Jastrabie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Ihnat

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Steve Ihnat
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
14°16’
 
LunaLuna:
Rak
13°14’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°41’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°41’
 
MarsMars:
Rak
15°03’
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°50’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
25°38’
R
UranUran:
Býk
1°27’
 
NeptunNeptun:
Panna
11°05’
 
PlutoPluto:
Rak
24°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
10°00’
R
Černá LunaLilith:
Lev
2°10’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°02’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »