Stuart Pankin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stuart Pankin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Stuart Pankin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.4.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stuart Pankin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Stuart Pankin
datum narození 8.4.1946
(herec, instagram)

Stuart Pankin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Binding
(2013) - Co si přeji k Vánocům
(2011) - The Artist
(2011) - Hopelessly in June
(2009) - Splatter (TV seriál)
(2008) - A Woman in the West
(2008) - Public Interest
(2007) - Vánoční štěstí
(2004) - Zenon: Z3
(2004) - Šílenej biják
(2003) - Misadventures in 3D
(2002) - Now You Know
(2001) - Zenon: Návrat na Zemi
(2001) - Osudu neutečeš
(2001) - D4G
(1999) - Encounter in the Thrid Dimension
(1999) - Zenon: Návštěva na Zemi
(1999) - Vyrovnání účtů
(1999) - Uncle Gus in: For the Love of Monkeys
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1999) - Akce (TV seriál)
(1998) - Vánoční převrat
(1998) - For Your Love (TV seriál)
(1998) - Babylon 5: Řeka duší
(1997) - Ta zatracená kočka
(1997) - Miláčku, zmenšil jsem nás!
(1996) - Velký tyran
(1996) - Striptýz
(1996) - Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
(1995) - Zoufalý a nebezpečný
(1995) - Napoleon
(1995) - Kongo
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Poslední velký bojovník
(1994) - Mlčení šunek
(1994) - Father and Scout
(1994) - Beanstalk
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1993) - Betrayal of the Dove
(1993) - Animáci (TV seriál)
(1992) - Tulák
(1991) - Život pod psa
(1991) - Oživlá panenka
(1991) - Dinosaurové (TV seriál)
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Arachnofobie
(1989) - That's Adequate
(1989) - Nearly Departed (TV seriál)
(1989) - Jasnozřivý
(1988) - Love at Stake
(1987) - Osudová přitažlivost
(1987) - A Different Affair
(1986) - The Dirt Bike Kid
(1984) - Super Password
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1984) - Irreconcilable Differences
(1983) - Not Necessarily the News (TV seriál)
(1982) - No Soap, Radio (TV seriál)
(1981) - Oko za oko
(1981) - Earthbound
(1981) - The Brady Girls Get Married
(1980) - Valentine Magic on Love Island
(1980) - The Hollywood Knights
(1980) - Hangár 18
(1979) - Scavenger Hunt
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1977) - The San Pedro Bums
(1977) - The San Pedro Beach Bums (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stuart Pankin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stuart Pankin - herec

se narodil 8.4.1946 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stuart Pankin

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Stuart Pankin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
18°02’
 
LunaLuna:
Rak
13°45’
 
MerkurMerkur:
Ryby
27°37’
R
VenušeVenuše:
Býk
4°16’
 
MarsMars:
Rak
24°07’
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°03’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°17’
 
UranUran:
Blíženci
14°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°57’
R
PlutoPluto:
Lev
9°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°02’
 
CheirónCheirón:
Váhy
18°10’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »