Susan Lucci wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Susan Lucci
(Susan Victoria Lucci)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Scarsdale, New York
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herečka

Susan Lucci - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.12.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Susan Lucci 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Susan Lucci
datum narození 23.12.1946
(herečka, instagram)

Susan Lucci - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Best Time Ever with Neil Patrick Harris
(2015) - Joy
(2013) - Scatter My Ashes at Bergdorf's
(2013) - Devious Maids (TV seriál)
(2012) - The 39th Annual Daytime Emmy Awards
(2012) - Katie
(2012) - Smrtící aféry (TV seriál)
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - The 38th Annual Daytime Emmy Awards
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The 35th Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - Rachael Ray
(2005) - The 32nd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - Martha
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 31st Annual Daytime Emmy Awards
(2004) - The Apprentice
(2004) - Soapography (TV seriál)
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - Intimate Portrait: Susan Lucci
(2003) - A&E Biography: All My Children
(2002) - The 29th Annual Daytime Emmy Awards
(2001) - The 28th Annual Daytime Emmy Awards
(2000) - Intimate Portrait: Star Jones
(2000) - The 27th Annual Daytime Emmy Awards
(2000) - Celebrity Dish (TV seriál)
(1999) - The 26th Annual Daytime Emmy Awards
(1998) - The 25th Annual Daytime Emmy Awards
(1998) - Blood on Her Hands
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1995) - Vánoční koleda
(1995) - Osudová posedlost
(1994) - The 21st Annual Daytime Emmy Awards
(1994) - All My Children: Behind the Scenes
(1994) - Francouzské hedvábí
(1993) - The 20th Annual Daytime Emmy Awards
(1993) - Between Love and Hate
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Žena, která zhřešila
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - The 16th Annual Daytime Emmy Awards
(1988) - The 15th Annual Daytime Emmy Awards
(1988) - Lady Mobster
(1987) - Haunted by Her Past
(1986) - Mafiánská princezna
(1986) - Anastázie
(1984) - Invitation to Hell
(1982) - Lékařská akademie
(1981) - The 8th Annual Daytime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - The 5th Annual Daytime Emmy Awards
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1969) - Sbohem, město C
(1967) - Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.12.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Susan Lucci 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Susan Lucci - herečka

se narodila 23.12.1946 ve městě Scarsdale, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Susan Lucci

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Susan Lucci
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
1°03’
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°34’
 
MerkurMerkur:
Střelec
14°13’
 
VenušeVenuše:
Štír
21°17’
 
MarsMars:
Kozoroh
4°34’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°48’
 
SaturnSaturn:
Lev
7°54’
R
UranUran:
Blíženci
19°17’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°41’
 
PlutoPluto:
Lev
13°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°35’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°44’
 
CheirónCheirón:
Štír
5°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »