Taboo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Taboo
(Jaime Luis Gomez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel, tanečník, návrhář

Taboo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.7.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Taboo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Taboo
datum narození 14.7.1975
(herec, zpěvák, skladatel, tanečník, návrhář, instagram)

Taboo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Jamesy Boy
(2012) - Já, Bruce Lee
(2011) - The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough (hudební videoklip)
(2011) - The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Teen Choice 2011
(2010) - The Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit) (hudební videoklip)
(2010) - The Black Eyed Peas - Rock That Body (hudební videoklip)
(2010) - The Black Eyed Peas - Imma Be Rocking That Body (hudební videoklip)
(2010) - The Black Eyed Peas - Imma Be (hudební videoklip)
(2010) - Grammy Awards 2010
(2009) - The Black Eyed Peas - Meet Me Halfway (hudební videoklip)
(2009) - The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling (hudební videoklip)
(2009) - The Black Eyed Peas - Boom Boom Pow (hudební videoklip)
(2009) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
(2007) - Juanes: A Musical Journey
(2007) - Black Eyed Peas: Live (koncert)
(2007) - Cosmic Radio
(2006) - The Black Eyed Peas - Pump It (hudební videoklip)
(2006) - The Black Eyed Peas ft. Sting - Union (hudební videoklip)
(2006) - The Black Eyed Peas - Bebot (hudební videoklip)
(2006) - Sérgio Mendes ft. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada (hudební videoklip)
(2006) - Fergie: London Bridge (hudební videoklip)
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2005) - The Black Eyed Peas - My Humps (hudební videoklip)
(2005) - The Black Eyed Peas ft. Q-Tip, Talib Kweli, Cee-Lo, John Legend - Like That (hudební videoklip)
(2005) - The Black Eyed Peas - Don't Phunk With My Heart (hudební videoklip)
(2005) - The Black Eyed Peas - Don't Lie (hudební videoklip)
(2005) - WrestleMania XXI
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - American Express Jam Sessions (koncert)
(2005) - Špína
(2005) - Buď v klidu
(2004) - The Black Eyed Peas - The Boogie That Be (hudební videoklip)
(2004) - The Black Eyed Peas - The APL Song (hudební videoklip)
(2004) - The Black Eyed Peas - Let's Get It Started (hudební videoklip)
(2004) - The Black Eyed Peas - Hey Mama (hudební videoklip)
(2004) - The BRIT Awards 2004
(2003) - The Black Eyed Peas - Where Is The Love? (hudební videoklip)
(2003) - The Black Eyed Peas - Shut Up (hudební videoklip)
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - American Idol
(2001) - The Black Eyed Peas ft. Macy Gray - Request + Line (hudební videoklip)
(2001) - The Black Eyed Peas ft. Chali 2Na - Get original (hudební videoklip)
(2000) - The Black Eyed Peas ft. Esthero - Weekends (hudební videoklip)
(2000) - The Black Eyed Peas - BEP Empireire (hudební videoklip)
(1999) - Black Eyed Peas, The: What It Is (hudební videoklip)
(1998) - The Black Eyed Peas - Karma (hudební videoklip)
(1998) - The Black Eyed Peas - Head Bobs (hudební videoklip)
(1998) - The Black Eyed Peas ft. Ingrid Dupree - Joints & Jam (hudební videoklip)
(1998) - The Black Eyed Peas - Fallin' Up (hudební videoklip)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Taboo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Taboo - herec, zpěvák, skladatel, tanečník, návrhář

se narodil 14.7.1975 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Taboo

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Taboo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°26’
 
LunaLuna:
Váhy
3°58’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°16’
 
VenušeVenuše:
Panna
3°28’
 
MarsMars:
Býk
9°21’
 
JupiterJupiter:
Beran
23°08’
 
SaturnSaturn:
Rak
22°21’
 
UranUran:
Váhy
28°22’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°23’
R
PlutoPluto:
Váhy
6°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°17’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
17°48’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°01’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »