Tapani Kansa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tapani Kansa
(Aarre Tapani Kansa)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hamina
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Tapani Kansa - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.3.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tapani Kansa 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tapani Kansa
datum narození 9.3.1949
(herec, instagram)

Tapani Kansa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Iskelmä-Suomi (TV seriál)
(2014) - SuomiLOVE (TV pořad)
(2011) - Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro
(2010) - Arto Nybergin kesäduuniblues
(2009) - Yhteinen sävel
(2007) - Mansikkapaikka
(2007) - Euroviisujen parhaat (koncert)
(2006) - Tartu Mikkiin
(2006) - Iskelmä Finlandia
(2006) - Ajoneuvos
(2004) - Arto Nyberg
(2003) - Mies ja musiikki
(2003) - Krisse
(2003) - Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina
(2002) - Leikin varjolla
(2002) - Jos sais kerran
(1999) - Joonas Hytönen show
(1998) - Uutisvuoto
(1998) - Maailman pisin talk show
(1998) - Hurja vuosi 1968
(1998) - Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
(1997) - BumtsiBum!
(1996) - Kesäillan valssi
(1995) - Tammerkosken sillalla
(1994) - Tanssit stadissa
(1993) - Ei itketä lauantaina
(1992) - Sataman valot
(1991) - Hynttyyt yhteen (TV seriál)
(1987) - Vihreän kullan maa (TV seriál)
(1985) - Eurovision laulukilpailu 1985 - Suomen karsinta
(1983) - Eurovision laulukilpailu 1983 - Suomen karsinta
(1982) - Eurovision laulukilpailu 1982 - Suomen karsinta
(1981) - Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta
(1980) - Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta
(1978) - Uudenvuoden konsertti
(1978) - Soi, sieluni, soi
(1978) - Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta
(1978) - Lauluja elämästä
(1977) - Syksyn sävel 1977
(1976) - Anu ja Mikko
(1975) - Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta
(1974) - Omat koirat purivat
(1973) - Iltatähti
(1967) - 50 pientä minuuttia
(1967) - Nuorten show
(1967) - Jatkoaika

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.3.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tapani Kansa 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tapani Kansa - herec

se narodil 9.3.1949 ve městě Hamina
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tapani Kansa

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Tapani Kansa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
18°35’
 
LunaLuna:
Rak
6°29’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°13’
 
VenušeVenuše:
Ryby
8°51’
 
MarsMars:
Ryby
20°17’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°54’
 
SaturnSaturn:
Panna
1°33’
R
UranUran:
Blíženci
26°30’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°28’
R
PlutoPluto:
Lev
14°38’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°51’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
25°48’
 
CheirónCheirón:
Střelec
8°58’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »