Tara Reid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tara Reid
(Tara Donna Reid)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.11. 1975 - 03:15h
Místo:
Wyckoff, New Jersey
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Tara Reid - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
8.11.1975 - 03:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.11.1975 - 08:15  
US, Wyckoff:
41°1' s.š., 74°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tara Reid 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tara Reid
datum narození 8.11.1975
(herečka, instagram)

Tara Reid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wild Things in Europe 3D
(2016) - Tie the Knot
(2015) - Sharknado: Feeding Frenzy
(2015) - Žraločí tornádo 3
(2014) - Hollywood Today Live
(2014) - Go Deep Inside the Hungover Games
(2014) - Sharknado 2
(2014) - Charlie's Farm
(2014) - The Hungover Games
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - Žralokonádo
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Prci, prci, prcičky: Školní sraz
(2012) - Poslední záchrana
(2012) - Lemon La Vida Loca (TV seriál)
(2011) - The Fields
(2011) - The Big Lebowski 2
(2008) - Zmije útočí
(2008) - Vražedné představy
(2008) - Velký maturitní mejdan
(2007) - 7-10 split
(2007) - I.Q.: Génius
(2006) - Incubus
(2005) - Big Lebowski: Jeff Bridges' Photography
(2005) - Vrána 4: Pekelný kněz
(2005) - Tichý spojenec
(2005) - Sám v temnotě
(2005) - Hitched
(2004) - Smyčka
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Šílený rande
(2003) - Ostrov smrti
(2003) - Ali G Show, Da (TV seriál)
(2002) - Fashion Police
(2001) - Sugarcult - Bouncing Off The Walls (hudební videoklip)
(2001) - Backstage Pass
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Návštěvníci: Cesta do Ameriky
(2001) - Josie a její kočičky
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - Spotlight on Location: American Pie
(1999) - What We Did That Night
(1999) - Velmi nebezpečné známosti
(1999) - Prci, prci, prcičky
(1999) - Horká noc, hořké ráno
(1998) - Temná legenda
(1998) - Okolo ohně
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Girl
(1998) - Big Lebowski
(1995) - MADtv
(1994) - Howard Stern
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1982) - Child's Play (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Tara Reid - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.11.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tara Reid 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tara Reid - herečka

se narodila 8.11.1975 ve městě Wyckoff, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tara Reid

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Tara Reid
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
15°18’
2
 
LunaLuna:
Kozoroh
17°21’
4
 
MerkurMerkur:
Štír
3°09’
2
 
VenušeVenuše:
Panna
28°44’
12
 
MarsMars:
Rak
2°38’
9
R
JupiterJupiter:
Beran
16°28’
7
R
SaturnSaturn:
Lev
2°56’
10
 
UranUran:
Štír
3°36’
2
 
NeptunNeptun:
Střelec
10°33’
3
 
PlutoPluto:
Váhy
10°28’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
22°06’
2
R
Černá LunaLilith:
Beran
0°52’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
24°58’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
3°04’
10
Domy:
Váhy
5°07’
Beran
5°07’
2:
Štír
1°31’
8:
Býk
1°31’
3:
Střelec
2°12’
9:
Blíženci
2°12’
Kozoroh
5°56’
Rak
5°56’
5:
Vodnář
9°28’
Lev
9°28’
6:
Ryby
9°35’
Panna
9°35’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
20°32’
11
Slun./Luna:
Střelec
16°19’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »