Tchéky Karyo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tchéky Karyo
(Baruh Djaki Karyo)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.10. 1953 - 20:45h
Místo:
Istanbul
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Tchéky Karyo - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Brun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.10.1953 - 20:45  (EET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.10.1953 - 18:45  
TR, Istanbul:
41°1' s.š., 28°58' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tchéky Karyo 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tchéky Karyo
datum narození 4.10.1953
(herec, instagram)

Tchéky Karyo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Doberman: Cops Blood Never Dries
(2015) - La résistance de l'air
(2015) - Les Brigands
(2015) - Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje
(2014) - The Missing (TV seriál)
(2014) - De guerre lasse
(2013) - Jappeloup
(2013) - Bella a Sebastián
(2012) - La parenthèse inattendue
(2012) - Střípky mého života
(2012) - No Limit (TV seriál)
(2012) - L'étoile du jour
(2011) - Zabijácké rekviem
(2011) - Speciální jednotka
(2011) - Gang Story
(2011) - Coup d´éclat
(2010) - Pouť
(2010) - Änglavakt
(2008) - La Résistance
(2008) - Stará známost
(2008) - Muž a jeho pes
(2008) - Les Dents de la nuit
(2008) - L'Affaire Bruay-en-Artois
(2007) - Zkáza zámku Herm
(2007) - Skřivánčí dvůr
(2007) - Les Cerfs-volants
(2007) - Boxes
(2006) - The Gravedancers
(2005) - S.A.C.: Des hommes dans l'ombre
(2005) - Prokletí králové (TV seriál)
(2005) - D´Artagnan a tři mušketýři
(2004) - Zloděj životů
(2004) - Tempesta
(2004) - Příliš dlouhé zásnuby
(2004) - Otec Goriot
(2004) - Ne quittez pas!
(2004) - Kaamelott (TV seriál)
(2004) - Blueberry
(2003) - 10 pesos
(2003) - Utopie
(2003) - Jádro
(2002) - Hodný zloděj
(2002) - CinéMagique
(2001) - Polibek draka
(2000) - Tisíc a jedna noc
(2000) - Patriot
(2000) - Král tančí
(2000) - Bílá vdova
(1999) - Wing Commander
(1999) - Takový jsem byl
(1999) - Johanka z Arku
(1999) - Jako ryba na suchu
(1999) - Babel
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Que la lumière soit !
(1998) - Passaggio per il paradiso
(1997) - Propadlí lásce
(1997) - Les Mille merveilles de l'univers
(1997) - Habitat - Znovuzrození ráje
(1997) - Dobermann - válka gangů
(1996) - Va' dove ti porta il cuore
(1996) - Terra Estrangeira
(1996) - Mít a udržet si
(1996) - Les Liens du coeur
(1996) - Albergo Roma
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Zadoc et le bonheur
(1995) - Operace Slon
(1995) - Mizerové
(1995) - Freeman - plačící drak
(1995) - Colpo di luna
(1994) - Nostradamus
(1994) - Innocent Obsession
(1994) - La Cité de la peur: une comédie familiale
(1994) - L'Ange noir
(1993) - Zpovědní tajemství
(1993) - Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - 1492: Dobytí ráje
(1992) - Trop pres des Dieux
(1992) - Skica smrti
(1992) - Manželé a milenci
(1992) - L'Atlantide
(1992) - Affût L'
(1991) - Umění zabíjet
(1991) - Isabelle Eberhardt
(1990) - Vincent a já
(1990) - Dívka z hor
(1990) - Corps perdus
(1990) - Brutální Nikita
(1989) - Austrálie
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Medvěd
(1988) - Dům v duně
(1987) - Spirale
(1987) - Le Moine et la sorciere
(1986) - L'Unique
(1986) - États d'âme
(1986) - Bleu comme l'enfer
(1985) - Šílená láska
(1985) - Grottenolm
(1985) - Contes clandestins
(1984) - Mode in France
(1984) - Noci v úplňku
(1984) - Machinations (TV seriál)
(1984) - Machinations
(1984) - Le matelot 512
(1984) - L'Air du crime
(1983) - La Java des ombres
(1983) - Dobrodruh
(1982) - Toute une nuit
(1982) - Que les gros salaires levent le doigt!!!
(1982) - Práskač
(1982) - Návrat Martina Guerra

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.10.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tchéky Karyo 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tchéky Karyo - herec

se narodil 4.10.1953 ve městě Istanbul
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tchéky Karyo

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Tchéky Karyo
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°14’
5
 
LunaLuna:
Panna
5°58’
4
 
MerkurMerkur:
Štír
0°07’
5
 
VenušeVenuše:
Panna
12°56’
4
 
MarsMars:
Panna
12°37’
4
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°17’
1
 
SaturnSaturn:
Váhy
27°51’
5
 
UranUran:
Rak
22°49’
2
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°09’
5
 
PlutoPluto:
Lev
24°21’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
29°25’
9
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°41’
5
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°26’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
21°11’
2
Domy:
Blíženci
15°55’
Střelec
15°55’
2:
Rak
7°20’
8:
Kozoroh
7°20’
3:
Rak
27°39’
9:
Kozoroh
27°39’
Lev
20°58’
Vodnář
20°58’
5:
Panna
21°44’
Ryby
21°44’
6:
Štír
3°00’
Býk
3°00’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
9xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
18°26’
11
Slun./Luna:
Panna
23°36’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »