Ted Danson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ted Danson
(Edward Bridge Danson III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.12. 1947 - 22:58h
Místo:
San Diego, Kalifornie
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ted Danson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.12.1947 - 22:58  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.12.1947 - 06:58  
US, San Diego:
32°43' s.š., 117°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ted Danson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ted Danson
datum narození 29.12.1947
(herec, instagram)

Ted Danson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The One I Love
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2014) - Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
(2012) - Máme rádi velryby
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - Jock
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - The End of the Line
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - The Magic 7
(2008) - Ženy v balíku
(2008) - Hloubka duše
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Help Me Help You (TV seriál)
(2005) - Naši otcové
(2005) - The Moguls
(2005) - Jezdci z jižního Bronxu
(2004) - Láska všechno překoná
(2004) - Fronterz
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - The Return to the Onion Field
(2002) - Skryté hlasy
(2001) - Scene Smoking: Cigarettes, Cinema & the Myth of Cool
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2000) - Cheers: The E! True Hollywood Story
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Úspěšný Mumford
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1998) - Intimate Portrait: Christine Lahti
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Válka v Zálivu
(1998) - Tráva je zlatej důl
(1998) - Jerry & Tom
(1998) - Becker (TV seriál)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Star Trek: 30 Years and Beyond
(1996) - Na jedné lodi (TV seriál)
(1996) - Loch Ness
(1996) - Gulliverovy cesty
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Visions of a New World
(1994) - Pontiac Moon
(1994) - Kšefty s tátou
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Made in America
(1992) - The Whoopi Goldberg Show
(1992) - Gomorron
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Cheers: 200th Anniversary Special
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Tři muži a mladá dáma
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Táta
(1989) - Příbuzní
(1988) - Manželské etudy
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - We Are the Children
(1987) - Tři muži a nemluvně
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - NBC 60th Anniversary Celebration
(1986) - When the Bough Breaks
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Jen mezi přáteli
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Little Treasure
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Cinema 3
(1984) - Something About Amelia
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Cowboy
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Creepshow
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Žár těla
(1981) - Our Family Business
(1981) - Dear Teacher
(1980) - The Women's Room
(1980) - Špionem na pár dní
(1979) - Spider-Man: The Dragon's Challenge
(1979) - The French Atlantic Affair (TV seriál)
(1979) - Cibulové pole
(1970) - Somerset (TV seriál)
(1963) - The Doctors (TV seriál)
Ted Danson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1953) Mary Steenburgen - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1955) Whoopi Goldberg

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.12.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ted Danson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ted Danson - herec

se narodil 29.12.1947 ve městě San Diego, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ted Danson

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Ted Danson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
7°44’
4
 
LunaLuna:
Lev
12°07’
11
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
5°15’
4
 
VenušeVenuše:
Vodnář
6°48’
5
 
MarsMars:
Panna
7°04’
12
 
JupiterJupiter:
Střelec
14°46’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
22°04’
11
R
UranUran:
Blíženci
23°34’
9
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°55’
1
 
PlutoPluto:
Lev
14°32’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°54’
8
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°09’
5
 
CheirónCheirón:
Štír
20°41’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
21°32’
5
Domy:
Panna
25°56’
Ryby
25°56’
2:
Váhy
23°04’
8:
Beran
23°04’
3:
Štír
23°26’
9:
Býk
23°26’
Střelec
25°37’
Blíženci
25°37’
5:
Kozoroh
27°48’
Rak
27°48’
6:
Vodnář
28°19’
Lev
28°19’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
10°46’
11
Slun./Luna:
Váhy
24°56’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »