Ted Raimi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ted Raimi
(Theodore R. Raimi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Ted Raimi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.12.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ted Raimi 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ted Raimi
datum narození 14.12.1965
(herec, instagram)

Ted Raimi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Purgatory
(2014) - Murder of a Cat
(2013) - Mocný vládce Oz
(2012) - Attack of the 50ft Cheerleader
(2010) - VideoDome Rent-O-Rama
(2009) - Vraždící anděl
(2009) - Stáhni mě do pekla
(2008) - Rocked the Nation (TV seriál)
(2008) - 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)
(2008) - Tajemství Pravdy (TV seriál)
(2008) - Půlnoční vlak
(2008) - Diamonds and Guns
(2007) - Volání o pomoc
(2007) - Spider-Man 3
(2007) - Raptor Island 2: Raptor Planet
(2007) - Millennium Crisis
(2007) - Jmenuji se Bruce
(2006) - Nice Guys
(2006) - Kalamazoo?
(2005) - Xena Warrior Princess: The Final Season
(2005) - Make Your Own Damn Movie!
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2005) - Man with the Screaming Brain
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Freezerburn
(2004) - Making the Amazing
(2004) - Tales from the Crapper
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Nenávist
(2004) - Illusion
(2003) - Pledge of Allegiance
(2002) - Spider-Man
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Invader ZIM (TV seriál)
(2001) - The Attic Expeditions
(2000) - The Making of 'Evil Dead II' or The Gore the Merrier
(2000) - Growing Season
(1999) - Iggy Vile M.D.
(1999) - Hra snů
(1998) - Herkules a Xena: Bitva o Olymp
(1998) - Between the Sheets
(1997) - Vládce prokletých přání
(1997) - Pathos
(1996) - The Shot
(1996) - Apollo 11
(1995) - Xena (TV seriál)
(1995) - Stuart Saves His Family
(1994) - Jasné nebezpečí
(1994) - In This Corner
(1994) - Floundering
(1993) - Živý terč
(1993) - Včera narození
(1993) - Strážce Moře
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Skinner
(1992) - Vysoká hra patriotů
(1992) - Smrtící dotek
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1992) - Inside Out IV
(1992) - The Fountain Clowns
(1992) - Eddie Presley
(1992) - Candyman
(1992) - Armáda temnot
(1991) - Ztracené duše
(1990) - Pohlednice z Hollywoodu
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Darkman
(1989) - Shocker
(1989) - Narušitel
(1989) - Easy Wheels
(1987) - Smrtelné zlo 2
(1987) - Blood Rage
(1985) - Vlna zločinu
(1985) - Stryker's War
(1982) - Cleveland Smith: Bounty Hunter
(1981) - Torro. Torro. Torro!
(1981) - Lesní duch
(0) - Scared of the Dark

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.12.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ted Raimi 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ted Raimi - herec

se narodil 14.12.1965 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ted Raimi

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Ted Raimi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
22°17’
 
LunaLuna:
Panna
10°22’
 
MerkurMerkur:
Střelec
3°01’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°24’
 
MarsMars:
Kozoroh
23°10’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°46’
R
SaturnSaturn:
Ryby
11°17’
 
UranUran:
Panna
19°34’
 
NeptunNeptun:
Štír
20°53’
 
PlutoPluto:
Panna
18°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°34’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°04’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »