Teller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Teller
(Raymond Joseph Teller)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.2. 1948 - 12:10h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
kouzelník, iluzionista, komik, režisér

Teller - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (C)
Datum narození a čas (místní čas):
14.2.1948 - 12:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.2.1948 - 17:10  
US, Filadelfie:
39°57' s.š., 75°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Teller 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Teller
datum narození 14.2.1948
(kouzelník, iluzionista, komik, režisér, instagram)

Teller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Director's Cut
(2015) - Hovory o hvězdách
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Tajemství kasina
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2012) - Výlety na skok
(2012) - Atlas Shrugged II: The Strike
(2011) - The 38th Annual Daytime Emmy Awards
(2011) - Penn a Teller lžou (TV seriál)
(2010) - A Kick in the Head: The Lure of Las Vegas
(2010) - Penn a Teller: Oblafni mě! (TV seriál)
(2009) - Futurama: Fialový trpaslík
(2008) - & Teller 2
(2008) - & Teller
(2007) - Spanking Lessons
(2005) - Criss Angel: Mistr magie
(2003) - Last Comic Standing
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2001) - Faktor strachu
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Zoey's Zoo
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1995) - Největší světová kouzla 2
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Čáry máry fuk
(1994) - The Unpleasant World of Penn & Teller (TV seriál)
(1994) - Kam zmizela hlídka 54?
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Howard Stern Interview
(1990) - The Word
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Penn & Teller Get Killed
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Gandahar
(1987) - Long Gone
(1986) - My Chauffeur
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

Teller - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.2.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Teller 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Teller - kouzelník, iluzionista, komik, režisér

se narodil 14.2.1948 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Teller

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Teller
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°56’
10
 
LunaLuna:
Beran
15°31’
11
 
MerkurMerkur:
Ryby
5°23’
10
R
VenušeVenuše:
Beran
3°30’
11
 
MarsMars:
Lev
29°06’
4
R
JupiterJupiter:
Střelec
23°41’
7
 
SaturnSaturn:
Lev
18°47’
3
R
UranUran:
Blíženci
22°12’
1
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°43’
5
R
PlutoPluto:
Lev
13°30’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°27’
12
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°21’
9
 
CheirónCheirón:
Štír
24°17’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
8°20’
3
Domy:
Blíženci
17°44’
Střelec
17°44’
2:
Rak
9°08’
8:
Kozoroh
9°08’
3:
Rak
29°47’
9:
Kozoroh
29°47’
Lev
23°38’
Vodnář
23°38’
5:
Panna
25°00’
Ryby
25°00’
6:
Štír
6°02’
Býk
6°02’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
20°41’
11
Slun./Luna:
Ryby
20°13’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »