Tera Patrick wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tera Patrick
(Linda Ann Hopkins)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Great Falls, Montana
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
pornoherečka

Tera Patrick - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.7.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tera Patrick 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tera Patrick
datum narození 25.7.1976
(pornoherečka, instagram)

Tera Patrick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Barbarella XXX: An Axel Braun Parody
(2014) - Live Nude Girls
(2012) - This Ain't the Expendables XXX
(2011) - The Naughty Show
(2010) - Rated A for Adult (TV seriál)
(2009) - Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
(2008) - Where the Boys Aren't 19: Arabian Nights
(2007) - Guys Choice
(2007) - Where the Boys Aren't 18
(2006) - Fantasy All-Stars
(2005) - Secret Lives of Women
(2005) - Fuck
(2005) - Top 40 Adult Stars Collection
(2004) - Myslet XXX
(2004) - Perfektní servis
(2004) - Nuttin' Hunnies
(2004) - Island Fever 3
(2004) - Best of North Pole
(2003) - Jaw Breakers
(2003) - Island Fever 2
(2003) - Girls Who C*m Hard
(2002) - Supermodels II
(2002) - Helpless Heroines Volume 3: Girls Will Bind Girls
(2002) - Cum Shot Starlets
(2001) - Please Cum Inside Me 2
(2001) - Penthouse: Pets in Paradise
(2001) - Island Fever
(2001) - Forbidden Tales
(2001) - Asian Street Hookers 7
(2000) - Behind the Scenes: Caribbean Undercover
(2000) - Vzhůru do Vegas!
(2000) - Up and Cummers 80
(2000) - Tara Patrick aka Filthy Whore
(2000) - The Seduction of Maxine
(2000) - Payback: Marciano's Revenge
(2000) - Open Wide and Say Ahh! 6
(2000) - Night Calls: 411 (TV seriál)
(2000) - Nice Rack 4
(2000) - My Plaything - Tera Patrick
(2000) - Foot Lovers Only 2
(2000) - Filthy Fuckers #194: Suck My Handle
(2000) - Caught tn the Act
(2000) - Caribbean Undercover
(2000) - Behind the Scenes 3
(2000) - Behind the Scenes 2
(2000) - Ass Angels
(2000) - Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
(2000) - Angel Dust
(1999) - The Man Show
(1999) - The Tera Patrick Show
(1999) - Pick-Up Lines 44
(1999) - Of Time and Passion
(1999) - Loose Screw
(1999) - Gallery of Sin
(1999) - Foot Lovers Only
(1999) - Crossroads
(1999) - Asian Street Hookers 6
(1999) - Aroused
(1995) - Talking Blue
(1994) - Howard Stern
Tera Patrick - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1967) Evan Seinfeld - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1978) Alexis Amore
(*1980) Emmanuel Delcour
(*1982) Monique Alexander
(*1967) Tommy Gunn
(*1953) Ron Jeremy
(*1978) Briana Banks
(*1961) Randy Spears
(*1973) Barrett Blade
(*1976) Erik Everhard
(*1964) Evan Stone
(*1965) Mark Davis
(*1981) Nikki Benz
(*1947) Randy West
(*1967) Savanna Samson
(*1968) T. T. Boy

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.7.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tera Patrick 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tera Patrick - pornoherečka

se narodila 25.7.1976 ve městě Great Falls, Montana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tera Patrick

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Tera Patrick
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
2°39’
 
LunaLuna:
Rak
13°08’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°27’
 
VenušeVenuše:
Lev
12°56’
 
MarsMars:
Panna
11°18’
 
JupiterJupiter:
Býk
26°26’
 
SaturnSaturn:
Lev
6°01’
 
UranUran:
Štír
3°07’
 
NeptunNeptun:
Střelec
11°24’
R
PlutoPluto:
Váhy
9°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°19’
R
Černá LunaLilith:
Beran
29°46’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°52’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »