Tibor Bogdan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tibor Bogdan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Martin
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Tibor Bogdan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.12.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tibor Bogdan 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tibor Bogdan
datum narození 15.12.1919
(herec, instagram)

Tibor Bogdan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Prášky na spanie
(1993) - Slepý Geronimo a jeho brat
(1991) - Konečná dolina
(1988) - Stretnúť človeka (TV seriál)
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1986) - Chlap v dome (TV seriál)
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Borgis
(1984) - Tridsaťtisícový odkaz
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1984) - Mat na dvadsať ťahov
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Kozubovci
(1983) - Kováčova múdrosť
(1983) - Farebný bazár
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Najkrajší kvet
(1981) - Kubo (divadelní záznam)
(1981) - Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
(1980) - Nevera po slovensky
(1979) - Tri svadby
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Kocúrkovo (divadelní záznam)
(1978) - Hĺbka ostrosti
(1977) - Železný človek
(1977) - Súkromná vojna
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Štipku soli
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Keby som mal dievča
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Čenkovej deti
(1974) - Od Silvestra do troch kráľov
(1973) - Dolina
(1973) - Deň slnovratu
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1969) - Generácia
(1968) - Stopy na Sitne
(1968) - Niet inej cesty
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Kryštál z Istanbulu
(1964) - Senzi mama
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Pre mňa nehrá blues
(1960) - Skalní v ofsajde
(1958) - Statočný zlodej

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.12.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tibor Bogdan 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tibor Bogdan - herec

se narodil 15.12.1919 ve městě Martin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tibor Bogdan

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Tibor Bogdan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
22°28’
 
LunaLuna:
Váhy
6°49’
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°24’
 
VenušeVenuše:
Štír
7°04’
 
MarsMars:
Váhy
8°06’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°58’
R
SaturnSaturn:
Panna
11°37’
 
UranUran:
Vodnář
28°21’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°17’
R
PlutoPluto:
Rak
7°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°15’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°11’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°28’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »