Tim Russ wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tim Russ
(Timothy Darrell Russ)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Tim Russ - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.6.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tim Russ 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tim Russ
datum narození 22.6.1956
(herec, instagram)

Tim Russ - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unbelievable!!!!!
(2016) - The ROLE Model
(2016) - Six Gun Savior
(2015) - Star Trek: Renegades
(2014) - Trekyards
(2014) - Greyscale
(2014) - Asteroid vs. Země
(2014) - Alongside Night
(2012) - The Soul Man (TV seriál)
(2011) - Aspiring Hollywood
(2011) - Bloomers (TV seriál)
(2010) - Biography: The Captains of the Final Frontier
(2010) - Sym-Bionic Titan (TV seriál)
(2009) - Starship Farragut: The Animated Episodes (TV seriál)
(2008) - Divas of Novella
(2007) - Star Trek: Of Gods and Men
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - Samantha Who? (TV seriál)
(2006) - Úžasný Harold
(2006) - Twenty Good Years (TV seriál)
(2006) - Divoká jízda
(2006) - Borg War
(2005) - The Cabinet of Dr. Caligari
(2004) - Geeks
(2003) - Roddenberry on Patrol
(2002) - OB-1
(1998) - East of Hope Street
(1997) - Trekkies
(1995) - Inside the New Adventure: Star Trek - Voyager
(1995) - Star Trek: Voyager - Ochránce
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1994) - Star Trek VII: Generace
(1994) - Hořká pomsta
(1994) - Dohasínající světla
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Journey to the Center of the Earth
(1992) - Please Watch the Jon Lovitz Show
(1992) - Pan Sobota večer
(1991) - Zkázonosná Eva
(1991) - Noční oči II
(1991) - Mrtvé ticho
(1991) - The Heroes of Desert Storm
(1990) - The Bakery
(1989) - The People Next Door (TV seriál)
(1989) - Alien Nation
(1988) - Who Gets the Friends?
(1988) - Vražedný puls
(1988) - Roots: The Gift
(1988) - Police Story: Cop Killer
(1988) - The Highwayman (TV seriál)
(1988) - Bird
(1987) - Vietnam War Story (TV seriál)
(1987) - Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Spaceballs
(1987) - Pátrání v čase
(1986) - Příběh Mitche Snydera
(1986) - Oheň s ohněm
(1986) - Křižovatky
(1986) - Casebusters
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)

Tim Russ - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.6.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tim Russ 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tim Russ - herec

se narodil 22.6.1956 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tim Russ

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Tim Russ
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
1°01’
 
LunaLuna:
Střelec
22°40’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°36’
 
VenušeVenuše:
Rak
0°37’
R
MarsMars:
Ryby
9°59’
 
JupiterJupiter:
Lev
27°22’
 
SaturnSaturn:
Štír
27°17’
R
UranUran:
Lev
0°39’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°43’
R
PlutoPluto:
Lev
26°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°54’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°08’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°00’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »