rak

Tim Russ
(1989): The People Next Door (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec
Tim Russ - Film: The People Next Door (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tim Russ - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unbelievable!!!!!
(2016) - The ROLE Model
(2016) - Six Gun Savior
(2015) - Star Trek: Renegades
(2014) - Trekyards
(2014) - Greyscale
(2014) - Asteroid vs. Země
(2014) - Alongside Night
(2012) - The Soul Man (TV seriál)
(2011) - Aspiring Hollywood
(2011) - Bloomers (TV seriál)
(2010) - Biography: The Captains of the Final Frontier
(2010) - Sym-Bionic Titan (TV seriál)
(2009) - Starship Farragut: The Animated Episodes (TV seriál)
(2008) - Divas of Novella
(2007) - Star Trek: Of Gods and Men
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - Samantha Who? (TV seriál)
(2006) - Úžasný Harold
(2006) - Twenty Good Years (TV seriál)
(2006) - Divoká jízda
(2006) - Borg War
(2005) - The Cabinet of Dr. Caligari
(2004) - Geeks
(2003) - Roddenberry on Patrol
(2002) - OB-1
(1998) - East of Hope Street
(1997) - Trekkies
(1995) - Inside the New Adventure: Star Trek - Voyager
(1995) - Star Trek: Voyager - Ochránce
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1994) - Star Trek VII: Generace
(1994) - Hořká pomsta
(1994) - Dohasínající světla
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Journey to the Center of the Earth
(1992) - Please Watch the Jon Lovitz Show
(1992) - Pan Sobota večer
(1991) - Zkázonosná Eva
(1991) - Noční oči II
(1991) - Mrtvé ticho
(1991) - The Heroes of Desert Storm
(1990) - The Bakery
(1989) - The People Next Door (TV seriál)
(1989) - Alien Nation
(1988) - Who Gets the Friends?
(1988) - Vražedný puls
(1988) - Roots: The Gift
(1988) - Police Story: Cop Killer
(1988) - The Highwayman (TV seriál)
(1988) - Bird
(1987) - Vietnam War Story (TV seriál)
(1987) - Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Spaceballs
(1987) - Pátrání v čase
(1986) - Příběh Mitche Snydera
(1986) - Oheň s ohněm
(1986) - Křižovatky
(1986) - Casebusters
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)

Tim Russ - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The People Next Door (TV seriál)":
(*1946) Jeffrey Jones

(*1939) Wes Craven (scénárista)

(*1953) Melanie Kinnaman

(*1955) Leslie Jordan

(*1935) Christina Pickles

(*1953) Mary Gross



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
1°01’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°40’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
8°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
0°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
27°22’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Štír
27°17’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
0°39’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
27°43’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
26°35’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°54’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°08’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
11°00’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »