Timo Torikka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Timo Torikka
(Timo Veikko Torikka)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kerava
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Timo Torikka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.2.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Timo Torikka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Timo Torikka
datum narození 1.2.1958
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Timo Torikka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hulluus ja yhteiskunta
(2015) - Tyttökuningas
(2014) - Suuri asekeskustelu
(2014) - Siinä kaikki
(2013) - Miten meistä tuli ystäviä
(2013) - Luciferin viimeinen elämä
(2011) - Veljekset
(2011) - Moska (TV seriál)
(2011) - August
(2010) - Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
(2010) - Rikoksen tiellä
(2010) - Kallio (TV seriál)
(2009) - Rööperi
(2009) - Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
(2009) - Levoton rauha
(2009) - Dům košaté lásky
(2008) - Tukka Auki (TV seriál)
(2008) - My tři králové
(2008) - Kaiken tämän takana (TV seriál)
(2007) - Tali-Ihantala 1944
(2006) - Uudisraivaaja (TV seriál)
(2004) - Enkeli tulessa
(2003) - MTV3 Live: Unicef-konsertti - Maailman näkymätön lapsi (koncert)
(2002) - Yhteinen huone (TV seriál)
(2001) - Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
(2000) - Postimiehen varjo (TV seriál)
(2000) - Mahtihäät (TV seriál)
(2000) - Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
(1999) - Tanssi perhoseni tanssi
(1999) - Hovimäki (TV seriál)
(1998) - Team Ahma (TV seriál)
(1998) - Tähtitehdas (TV seriál)
(1998) - Isänmaan toivot (TV seriál)
(1996) - Yöjuna
(1996) - Tie naisen sydämeen
(1996) - Sergein totuus (TV seriál)
(1996) - Maigret ve Finsku
(1995) - Yksinäiset sudet (TV seriál)
(1995) - Tyttöjä ja jäätelöä
(1994) - Rondaus
(1994) - Maigret a Fantom
(1994) - Kesäyön unelma
(1994) - Akkaa päälle (TV seriál)
(1993) - Hunajan maku (TV seriál)
(1992) - Uhri
(1992) - Kesän viimeinen päivä
(1991) - Petoksen kehät
(1991) - Kvartetti (TV seriál)
(1991) - Isänmaan kaikuja (TV seriál)
(1989) - Zimní válka
(1989) - Talvisota (TV seriál)
(1989) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1988) - Vincent van Gogh
(1988) - Oudot jutut (TV seriál)
(1987) - Niskavuoren nuori emäntä
(1987) - Isänsä tyttö
(1987) - Älä itke Iines
(1986) - Tabu (TV seriál)
(1986) - Hirtettyjen kettujen metsä
(1986) - Fakta homma (TV seriál)
(1985) - Painija
(1983) - Minä, siili ja trumpetti
(1983) - Jon
(1982) - Teatterituokio: Ihme
(1982) - Poběžme!
(1982) - Kuoleman hellä kosketus
(1981) - Tie
(1981) - Läpimurto
(1978) - Vartioitu kylä 1944

Timo Torikka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Timo Torikka - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Timo Torikka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Timo Torikka - herec, scénárista, režisér

se narodil 1.2.1958 ve městě Kerava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Timo Torikka

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Timo Torikka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
12°08’
 
LunaLuna:
Rak
4°11’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°24’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
6°09’
R
MarsMars:
Střelec
28°22’
 
JupiterJupiter:
Štír
1°21’
 
SaturnSaturn:
Střelec
22°41’
 
UranUran:
Lev
9°30’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°46’
 
PlutoPluto:
Panna
1°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°43’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°59’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°05’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »