Tom Cruise wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Cruise
(Thomas Cruise Mapother IV)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.7. 1962 - 15:06h
Místo:
Syracuse, New York
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Tom Cruise - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození a čas (místní čas):
3.7.1962 - 15:06  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.7.1962 - 19:06  
US, Syracuse:
43°3' s.š., 76°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Cruise 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Cruise
datum narození 3.7.1962
(herec, instagram)

Tom Cruise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Top Gun 2
(2017) - The Mummy
(2017) - Mission: Impossible 6
(2017) - Mena
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Jack Reacher: Never Go Back
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2014) - Na hraně zítřka
(2013) - Nevědomí
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Rock of Ages
(2012) - Jack Reacher: Poslední výstřel
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Životopisy: Tom Cruise
(2009) - Together: The Hendrick Motorsports Story
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Proboha!
(2008) - Valkýra
(2008) - Tropická bouře
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Waging the War of the Worlds: From H. G. Wells to Steven Spielberg
(2005) - Válka světů
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Danger Zone: The Making of 'Top Gun'
(2004) - Collateral
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Poslední samuraj
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Umění akce
(2002) - Space Station 3D
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Paul McCartney Back in the U.S.
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Hitting It Hard
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Deconstructing Precog Visions
(2002) - Minority Report
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Code of Conduct
(2001) - Vanilkové nebe
(2000) - Diary
(2000) - Behind the Mission: The Making of 'M:I-2'
(2000) - Mission Improbable
(2000) - Mission: Impossible II
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Junket Whore
(1997) - The View
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Mission: Impossible
(1996) - Jerry Maguire
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Extra
(1994) - Interview s upírem
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Firma
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Pár správných chlapů
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Rain Man
(1988) - Mladé pušky
(1988) - Koktejl
(1986) - Oprah show
(1986) - Top Gun
(1986) - Barva peněz
(1985) - Larry King Live
(1985) - Legenda
(1983) - Ztracenci
(1983) - Správná hra
(1983) - Riskantní podnik
(1983) - Panictví po americku
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Večerka
(1981) - Endless Love
(1978) - Top Gear
(1973) - Fantástico
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1952) - Today

Tom Cruise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tom Cruise - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.7.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Cruise 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Cruise - herec

se narodil 3.7.1962 ve městě Syracuse, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Cruise

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Tom Cruise
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
11°21’
9
 
LunaLuna:
Lev
2°42’
9
 
MerkurMerkur:
Blíženci
19°53’
8
 
VenušeVenuše:
Lev
19°25’
10
 
MarsMars:
Býk
26°11’
7
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°41’
5
R
SaturnSaturn:
Vodnář
10°00’
4
R
UranUran:
Lev
27°55’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
10°48’
1
R
PlutoPluto:
Panna
8°01’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°16’
10
R
Černá LunaLilith:
Panna
27°29’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°42’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
23°32’
1
Domy:
Štír
2°10’
Býk
2°10’
2:
Střelec
0°24’
8:
Blíženci
0°24’
3:
Kozoroh
3°25’
9:
Rak
3°25’
Vodnář
9°14’
Lev
9°14’
5:
Ryby
12°27’
Panna
12°27’
6:
Beran
10°00’
Váhy
10°00’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
20°42’
11
Slun./Luna:
Rak
22°02’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »