Tom Kenny wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Kenny
(Thomas James Kenny)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Syracuse, New York
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, komik

Tom Kenny - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.7.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Kenny 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tom Kenny
datum narození 13.7.1962
(herec, komik, instagram)

Tom Kenny - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - SpongeBob Squarepants 3
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - Call Me Lucky
(2015) - UFO Gakuen no Himitsu
(2015) - The Mr. Peabody & Sherman Show (TV seriál)
(2015) - SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
(2015) - Niko and the Sword of Light
(2015) - Miles from Tomorrowland (TV seriál)
(2015) - Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
(2015) - Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
(2015) - Back to the Jurassic
(2014) - Talking Tom and Friends (TV seriál)
(2014) - Chlebáci (TV seriál)
(2014) - How Murray Saved Christmas
(2014) - Dragons: Dawn of the Dragon Racers
(2014) - Clarence (TV seriál)
(2014) - Achmed Saves America
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Změna k lepšímu
(2013) - Wander na cestách (TV seriál)
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Spongebob Squarepants 4D Attraction: The Great Jelly Rescue
(2013) - Marvel Superhrdinové
(2013) - Legenda Země OZ: Dorotka se vrací
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2013) - Henry Hugglemonster (TV seriál)
(2013) - Bee and PuppyCat (TV seriál)
(2012) - Zambezia
(2012) - Napoleon Dynamite (TV seriál)
(2012) - Legenda Korry (TV seriál)
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2012) - Frankenweenie: Domácí mazlíček
(2012) - Dokonalý Spiderman (TV seriál)
(2012) - Čivava z Beverly Hills 3
(2012) - Comix from the Underground (TV seriál)
(2012) - Back to the Sea
(2012) - Angry Birds Star Wars Cinematic Trailer
(2011) - Twinkle Toes
(2011) - Transformers 3
(2011) - Transformers: The Ride - 3D
(2011) - Šťastní až do smrti (TV seriál)
(2011) - New Teen Titans (TV seriál)
(2011) - Medvídek Pú
(2011) - Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
(2011) - Comedy Whacked! (TV seriál)
(2011) - Bůh žehnej Americe
(2010) - Trees
(2010) - The Krill is Gone
(2010) - Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Kung Fu Magoo
(2010) - I Confess
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2009) - The Powerpuff Girls: Who, What, When, Where, Why... Who Cares?
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - Táta šampión
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Sit Down, Shut Up (TV seriál)
(2009) - Cosmic Quantum Ray (TV seriál)
(2009) - Comedy Whacked
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2008) - Transformers: Animated (TV seriál)
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Imigranti
(2008) - Goldthwait Home Movies
(2008) - Domov pro smyšlené kamarády: Na skok do fantazie
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2008) - Bajky naruby - 3 prasátka a nemluvně
(2007) - WordGirl (TV seriál)
(2007) - Superman: Soudný den
(2007) - Robinsonovi
(2007) - Chowder (TV seriál)
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2007) - Elf Bowling the Movie: The Great North Pole Elf Strike
(2006) - Squirrel Boy (TV seriál)
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - Plastic Man
(2006) - (Ne)šťastně až na věky
(2006) - Mravenčí polepšovna
(2006) - Mistr Manny (TV seriál)
(2006) - Korgoth of Barbaria
(2006) - Džentlmenský duel
(2006) - Class of 3000 (TV seriál)
(2006) - All-Star American Destiny Trek
(2005) - Xovi (TV seriál)
(2005) - Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
(2005) - Tom a Jerry letí na Mars
(2005) - Sněhulák Frosty
(2005) - My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
(2005) - Malý pasák
(2005) - Great North Pole Elf Strike
(2005) - The Buzz on Maggie (TV seriál)
(2005) - The Batman vs. Dracula
(2005) - A.T.O.M (TV seriál)
(2004) - Spongebob v kalhotách: Film
(2004) - Robotí superopice v akci! (TV seriál)
(2004) - The Paul Decca Story
(2004) - Megas XLR (TV seriál)
(2004) - Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Stripperella (TV seriál)
(2003) - Scooby-Doo a upíří legenda
(2003) - My Life with Morrissey
(2003) - The Mummy: Secrets of the Medjai (TV seriál)
(2003) - Looney Tunes: Stranger Than Fiction
(2003) - Looney Tunes: Reality Check
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Johnnie Talk (TV seriál)
(2003) - Jimmy Neutron's Nicktoon Blast
(2003) - The Fairly OddParents: Abra-Catastrophe
(2003) - Animatrix: Poslední let Osirise
(2003) - Animatrix: Neznámé území
(2003) - Animatrix
(2003) - The Animated Adventures of Bob & Doug McKenzie (TV seriál)
(2002) - 3-South (TV seriál)
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Powerpuff Girls
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Osm bláznivých večerů
(2002) - Orange County
(2002) - Gotham Girls (TV seriál)
(2002) - Dexter's Laboratory: Chicken Scratch
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Late Friday
(2001) - The Mummy: The Animated Series (TV seriál)
(2001) - The Mummy: Quest for the Lost Scrolls
(2001) - Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
(2001) - The Flintstones: On the Rocks
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2001) - The Cramp Twins (TV seriál)
(2001) - CatDog: The Great Parent Mystery
(2000) - Thrillseekers: Putt n' Perish
(2000) - Strip Mall (TV seriál)
(2000) - The Kids Next Door
(2000) - Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - Mission Hill (TV seriál)
(1999) - I Am Weasel (TV seriál)
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Dilbert (TV seriál)
(1998) - Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Kočkopes (TV seriál)
(1998) - Godzilla: The Series (TV seriál)
(1997) - The Online Adventures of Ozzie the Elf
(1997) - Johnny Bravo (TV seriál)
(1996) - Mr. Show with Bob and David: Fantastic Newness
(1996) - Dexterova laboratoř (TV seriál)
(1995) - Mr. Show with Bob and David
(1995) - Out There
(1995) - Dumb and Dumber (TV seriál)
(1995) - Dead Weekend
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1994) - Muž s elektronickým mozkem
(1994) - Attack of the 5 Ft.2 Women
(1993) - Rocko's Modern Life (TV seriál)
(1992) - Medusa: Dare to Be Truthful
(1992) - Klaun Shakes
(1992) - The Edge (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Jak se dostat na vysokou
(1983) - Friday Night Videos

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.7.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Kenny 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Kenny - herec, komik

se narodil 13.7.1962 ve městě Syracuse, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Kenny

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Tom Kenny
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
20°36’
 
LunaLuna:
Střelec
0°31’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°36’
 
VenušeVenuše:
Panna
0°38’
 
MarsMars:
Blíženci
3°03’
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°29’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
9°23’
R
UranUran:
Lev
28°24’
 
NeptunNeptun:
Štír
10°44’
R
PlutoPluto:
Panna
8°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°45’
R
Černá LunaLilith:
Panna
28°33’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°29’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »