Tom Selleck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Selleck
(Thomas William Selleck)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.1. 1945 - 08:22h
Místo:
Frenchtown Charter Township, Michigan
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Tom Selleck - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.1.1945 - 08:22  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.1.1945 - 12:22  
US, Frenchtown Charter Township:
42°20' s.š., 83°3' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Selleck 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Selleck
datum narození 29.1.1945
(herec, instagram)

Tom Selleck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Jesse Stone: Lost in Paradise
(2013) - Severní Amerika (TV seriál)
(2012) - Jesse Stone: Bludiště pochybností
(2011) - Jesse Stone: Ztracená nevinnost
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Conan
(2010) - American Serengeti
(2010) - Vrahouni
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2010) - Jesse Stone: Bez výčitek
(2009) - Jesse Stone: Tenký led
(2007) - Robinsonovi
(2007) - Jesse Stone: Radikální změna
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Jesse Stone: Smrt v jezeře
(2006) - Jesse Stone: Nový začátek
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Chladnokrevný Stone
(2004) - Napravitelné chyby
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Generál Eisenhower
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Time Machine: When Cowboys Were King
(2003) - Muž se srdcem kovboje
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Dvanáctimílová cesta
(2002) - Dobe and a Company of Heroes
(2001) - The Young and the Restless: The E! True Hollywood Story
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2001) - Podtrh
(2000) - GPTV
(2000) - Milenky v akci
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Milostný dopis
(1998) - Intimate Portrait: Marsha Mason
(1998) - The Closer (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Sports on the Silver Screen
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1997) - Svatba naruby
(1997) - Na život a na smrt
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Kouzlo létání
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Rodeo Joe
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - Televizní leč
(1995) - Soud cti
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1992) - Mr. Baseball
(1992) - Kryštof Kolumbus
(1992) - Cena úspěchu dojde
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1990) - Tři muži a mladá dáma
(1990) - Quigley u protinožců
(1989) - See Dick and Jane... Lie, Cheat and Steal: Teaching Morality to Kids
(1989) - Nevinný muž
(1989) - Její alibi
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Tři muži a nemluvně
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Útěk robotů
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Lassiter
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Cesta do Číny
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Star-Studded Spoof of the New TV Season, G-Rated, with Glamour, Glitter and Gags
(1982) - Neviditelní jezdci
(1982) - Divorce Wars: A Love Story
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Battle of the Network Stars X
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Christmas in Hawaii
(1980) - Battle of the Network Stars IX
(1980) - Magnum - Na Havaji nešňupejte
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
(1979) - The Chinese Typewriter
(1979) - Dva tuláci
(1979) - Bratři Sackettové
(1978) - V kómatu
(1978) - Taxi (TV seriál)
(1978) - Superdome
(1978) - The Gypsy Warriors
(1977) - The Washington Affair
(1977) - Bunco
(1976) - Most Wanted
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - Returning Home
(1975) - Doctors' Hospital (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1974) - A Case of Rape
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Terminal Island
(1973) - Shadow of Fear
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Daughters of Satan
(1971) - The Seven Minutes
(1971) - Sarge (TV seriál)
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1970) - Myra Breckinridgeová
(1970) - The Movie Murderer
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)

Tom Selleck - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tom Selleck - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1957) Jillie Mack - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1956) Mimi Rogers

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Selleck 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Selleck - herec

se narodil 29.1.1945 ve městě Frenchtown Charter Township, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Selleck

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Tom Selleck
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°15’
1
 
LunaLuna:
Lev
23°26’
7
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°46’
12
 
VenušeVenuše:
Ryby
26°03’
2
 
MarsMars:
Kozoroh
17°50’
12
 
JupiterJupiter:
Panna
27°01’
8
R
SaturnSaturn:
Rak
4°57’
6
R
UranUran:
Blíženci
9°14’
4
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°18’
8
R
PlutoPluto:
Lev
9°06’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
17°17’
6
R
Černá LunaLilith:
Váhy
8°33’
8
 
CheirónCheirón:
Váhy
3°15’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
14°43’
6
Domy:
Kozoroh
28°55’
Rak
28°55’
2:
Ryby
16°30’
8:
Panna
16°30’
3:
Beran
25°47’
9:
Váhy
25°47’
Býk
23°14’
Štír
23°14’
5:
Blíženci
14°43’
Střelec
14°43’
6:
Rak
4°57’
Kozoroh
4°57’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
26°04’
11
Slun./Luna:
Štír
16°20’
9


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »