Tom Sizemore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Sizemore
(Thomas Edward Sizemore Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Tom Sizemore - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.11.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Sizemore 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Sizemore
datum narození 29.11.1961
(herec, instagram)

Tom Sizemore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Life Outside
(2017) - John Ledger
(2017) - Human Factor
(2017) - Felt
(2016) - The Bronx Bull
(2016) - Swap
(2016) - The Second Coming of Christ
(2016) - Lucifer (TV seriál)
(2016) - Halloweed
(2016) - Exit 14
(2016) - Durant's Never Closes
(2016) - Cross 2
(2016) - Clandestine
(2016) - Asian Connection
(2015) - 6 Ways to Die
(2015) - 24 Hours
(2015) - The Million Dollar Date
(2015) - Snuff
(2015) - Roadrun
(2015) - Night of the Living Dead: Darkest Dawn
(2015) - Narušitelé
(2015) - Morella
(2015) - Laugh Killer Laugh
(2015) - Kickback
(2015) - Flashes
(2015) - Exit Strategy
(2015) - Deep Burial
(2015) - Blue Line
(2015) - Better Criminal
(2014) - Unkillable
(2014) - The Red Road (TV seriál)
(2014) - Terms & Conditions
(2014) - Seal Team 8: Za nepřátelskou linií
(2014) - Reach Me
(2014) - Private Number
(2014) - Murder101
(2014) - The Drunk
(2014) - Dark Haul
(2014) - Bordering on Bad Behavior
(2014) - Auteur
(2013) - 5 Hour Friends
(2013) - Společnost hrdinů
(2013) - Remnants
(2013) - Quad
(2013) - Paranormal Movie
(2013) - Meth Head
(2013) - Chlorine
(2013) - Five Thirteen
(2013) - Crosshairs
(2013) - Before I Sleep
(2012) - Visible Scars
(2012) - Slumber Party Slaughter
(2012) - El Bosc
(2011) - Through the Eye
(2011) - Suing the Devil
(2011) - The Speak
(2011) - The Saints of Mt. Christopher
(2011) - Práskači
(2011) - Kříž
(2011) - Cousin Sarah
(2011) - Contractor's Routine
(2011) - Collar
(2011) - Cellmates
(2011) - Black Gold
(2010) - Toxic
(2010) - Shadows in Paradise
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Big Money Rustlas
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - Super Capers
(2009) - The Grind
(2009) - Double Duty
(2009) - Corrado
(2008) - Celebrity Rehab with Dr. Drew
(2008) - Stiletto
(2008) - Red
(2008) - Poslední ukolébavka
(2008) - Malí letci
(2008) - A Broken Life
(2008) - American Son
(2007) - Hurikán na povel
(2007) - White Air
(2007) - Výheň
(2007) - Oranges
(2007) - Jízda s Elvisem
(2006) - Zyzzyx Road
(2006) - Střepina
(2006) - Shut Up and Shoot!
(2006) - Posedlá démonem
(2006) - The Genius Club
(2006) - Bottom Feeder
(2005) - The Making of 'Heat'
(2005) - Piggy Banks
(2005) - No Rules
(2005) - The Nickel Children
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Paparazzi
(2004) - Hustle
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Pavučina snů
(2002) - Reel Comedy: Big Trouble
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Welcome to America
(2002) - Velký průšvih
(2002) - Švindl
(2002) - Otcovy hříchy
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2001) - Chaos Rising: The Storm Around 'Natural Born Killers'
(2001) - Profesionál
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - Sejměte Cartera
(2000) - Rudá planeta
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zápas
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Ochrana svědků
(1999) - Boxeři
(1999) - Bar Florentine
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Svědek proti mafii
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Relic
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Ďábel v modrém
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1993) - Watch It
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Na dostřel
(1992) - Gomorron
(1992) - Přepadení ve vzduchu
(1992) - Procitnutí
(1992) - Divoký anděl
(1991) - Předem vinni
(1991) - Let vetřelce
(1991) - Kde odpočívají spící psi
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1991) - Bod zlomu
(1990) - A Matter of Degrees
(1989) - Rude Awakening
(1989) - Penn & Teller Get Killed
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Kriminál
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Tom Sizemore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tom Sizemore - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1964) Maeve Quinlan - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1981) Lanny Barbie
(*1981) Paris Hilton
(*1965) Heidi Fleiss
(*1973) Juliette Lewis
(*1965) Elizabeth Hurley

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.11.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Sizemore 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Sizemore - herec

se narodil 29.11.1961 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Sizemore

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Tom Sizemore
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°02’
 
LunaLuna:
Lev
28°48’
 
MerkurMerkur:
Štír
27°43’
 
VenušeVenuše:
Štír
22°53’
 
MarsMars:
Střelec
11°16’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
3°52’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°17’
 
UranUran:
Panna
0°31’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°59’
 
PlutoPluto:
Panna
10°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°44’
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°27’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°02’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »