Tom Skerritt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Skerritt
(Thomas Alderton Skerritt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.8. 1933 - 06:56h
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Tom Skerritt - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.8.1933 - 06:56  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.8.1933 - 10:56  
US, Detroit:
42°19' s.š., 83°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Skerritt 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Skerritt
datum narození 25.8.1933
(herec, režisér, instagram)

Tom Skerritt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Hologram for the King
(2014) - Wings: Sky Force Heroes
(2014) - Madam Secretary (TV seriál)
(2014) - Field of Lost Shoes
(2013) - Since '45 - In the Extraordinary House of History
(2013) - Redwood Highway
(2013) - Middletonská romance
(2012) - Soda Springs
(2012) - Ot vinta 3D
(2012) - Méďa
(2011) - The Artist Toolbox
(2011) - Your Love Never Fails
(2010) - Černobílé blues
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Králíček Sameťáček aneb Jak hračky ožívají
(2009) - Dům v temnotách
(2009) - Bílá smrt
(2008) - Pivo pro mýho koně
(2008) - Doktor Jekyll a pan Hyde
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2007) - Vlna zabiják
(2006) - Mamut
(2006) - Fallen
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Bonneville
(2006) - Beznaděj
(2005) - Stupeň 7: Konec světa
(2005) - Rodinná farma
(2004) - Národní bezpečnost
(2004) - The Grid (TV seriál)
(2003) - The Beast Within: The Making of 'Alien'
(2003) - Swing
(2003) - Slzy slunce
(2002) - Enlisted: The Story of 'M*A*S*H'
(2002) - The Alien Saga
(2002) - Proměny v srdcích
(2002) - Greenmail
(2002) - Cesta do války
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Alien Evolution
(2001) - Texas Rangers
(2001) - Chestnut Hill
(2000) - V pravé poledne
(2000) - Jackie
(2000) - An American Daughter
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku
(1999) - Jiná láska
(1999) - Hon na vraha
(1998) - Kouřové signály
(1998) - Dva za Texas
(1997) - What the Deaf Man Heard
(1997) - Satanovy oběti
(1997) - Kontakt
(1995) - The Art of Nature
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Wyatt Earp: Walk with a Legend
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Teče tudy řeka
(1992) - Tah jezdcem
(1992) - Srdce v plamenech
(1992) - Smyslná orchidej 2
(1992) - Singles
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Jedovatý břečťan
(1992) - Getting Up and Going Home
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1990) - Zelenáč
(1990) - Vražda mého otce
(1990) - A Question About Sex
(1990) - Láska v Seattlu
(1990) - The China Lake Murders
(1989) - Red King, White Knight
(1989) - Ocelové magnólie
(1989) - Loupež
(1989) - Hrbáč na univerzitě
(1988) - Poltergeist III
(1988) - Pohyblivý terč
(1988) - Noční můra v Bittercreeku
(1988) - Honor Bound
(1987) - Pokerová Alice
(1987) - Maid to Order
(1987) - The Big Town
(1986) - Zajati v pekle
(1986) - Wisdom
(1986) - Vesmírný tábor
(1986) - Top Gun
(1986) - Parent Trap II
(1986) - Jít míle
(1984) - Vraždy podle kalendáře
(1984) - A Touch of Scandal
(1983) - Ryan's Four (TV seriál)
(1983) - Ryan's Four
(1983) - Mrtvá zóna
(1982) - Otázka cti
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Fighting Back
(1981) - Savage Harvest
(1981) - Mlčení severu
(1981) - A Dangerous Summer
(1979) - Vetřelec
(1978) - Stoupat jak dým
(1978) - Maneaters Are Loose!
(1978) - Ledové království
(1977) - Nový začátek
(1976) - Velký strach
(1976) - La Madama
(1975) - The Devil's Rain
(1975) - The Last Day
(1974) - Zloději jako my
(1974) - Big Bad Mama
(1974) - Arrivano Joe e Margherito
(1972) - Poldové
(1971) - The Moviemakers
(1971) - Harold a Maude
(1971) - Divocí tuláci
(1971) - The Birdmen
(1970) - MASH
(1967) - A Bell for Adano
(1965) - Those Calloways
(1964) - One Man's Way
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1962) - War Hunt
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)

Tom Skerritt - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.8.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Skerritt 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Skerritt - herec, režisér

se narodil 25.8.1933 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Skerritt

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Tom Skerritt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
1°46’
12
 
LunaLuna:
Váhy
23°15’
3
 
MerkurMerkur:
Lev
15°50’
12
 
VenušeVenuše:
Váhy
4°44’
2
 
MarsMars:
Váhy
29°28’
3
 
JupiterJupiter:
Panna
26°41’
2
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°37’
6
R
UranUran:
Beran
27°12’
9
R
NeptunNeptun:
Panna
9°36’
1
 
PlutoPluto:
Rak
24°00’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°23’
6
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°34’
10
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°57’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
23°38’
3
Domy:
Panna
2°08’
Ryby
2°08’
2:
Panna
25°00’
8:
Ryby
25°00’
3:
Váhy
23°11’
9:
Beran
23°11’
Štír
26°31’
Býk
26°31’
5:
Kozoroh
1°48’
Rak
1°48’
6:
Vodnář
4°13’
Lev
4°13’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
14°20’
11
Slun./Luna:
Panna
27°30’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »