Toni Ribas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Toni Ribas

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Španělsko
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
pornoherec, režisér

Toni Ribas - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Toni Ribas 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Toni Ribas
datum narození 13.6.1975
(pornoherec, režisér, instagram)

Toni Ribas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Teen Slut DP'd
(2015) - All Stuffed Up: Vicki Chase
(2014) - Rocco's Perfect Slaves 6
(2014) - Rocco's Perfect Slaves 4: American Edition
(2014) - Raunch Reporter India Summer Trained as a Sex Slave
(2014) - Milf Revolution 2
(2014) - Meet Dakota Skye
(2014) - Meet Aidra
(2014) - College Student Gets a Mouth Full of Cock, DP and Triple Penetration!
(2014) - Bonnie Rotten Is Squirtwoman
(2014) - B for Bonnie
(2013) - Truth or Dare
(2013) - The Candy Striper
(2013) - Superstar Slut Challenge
(2013) - Squirt Gasms!
(2013) - The Secret Soiree: Six-Man Gangbang
(2013) - Oil Overload 9
(2013) - My Slutty Friends
(2013) - Massive Asses 7
(2013) - James Deen: Janice Griffith
(2013) - Gang Bang, or Orgasmic Body Surfing?
(2013) - For the Love of God
(2013) - Erotico
(2012) - 18 Year Old Jessie Rogers! Huge Brazilian Booty, Tiny Waist, Big Tits, Anal Whore!
(2012) - Wasteland
(2012) - Vicki Chase - The Soccer Fan
(2012) - A Toy for Her Boy
(2012) - Shove It Up Your Ass
(2012) - Private Gold 151: Adventures on the Lust Boat 4
(2012) - Performers of the Year 2013: Lily Carter
(2012) - Performers of the Year 2013
(2012) - Oil Overload 7
(2012) - Internal Investigation
(2012) - Internal Damnation 5
(2012) - Gangbanged 4
(2012) - DP Fanatic
(2011) - Two in the Bush... and in the Ass!
(2011) - Titlicious 3
(2011) - Sex and Corruption: Episode 1
(2011) - SexAholics
(2011) - Psycho Love 3
(2011) - Private Blockbusters 7: Mission Asspossible
(2011) - Oil Overload 5
(2011) - Office Seductions 2: Naked Ambitions
(2011) - Fighters
(2011) - Evil Anal 14
(2010) - The Divorcee
(2010) - Teenlicious
(2010) - Rocco przní české holky
(2010) - Pornstar Bootcamp
(2010) - Kayden's College Tails
(2010) - Hard at Work
(2010) - Girl Talk
(2010) - Gigolos
(2010) - Evil Anal 12
(2010) - Dangerous Curves
(2010) - Anal Cavity Search 8
(2009) - Tunnel Butts 3
(2009) - Titty Sweat
(2009) - Rocco's Back!
(2009) - Rack It Up 5
(2009) - Innocent Until Proven Filthy 5
(2009) - Ass Titans 3
(2008) - Slutty & Sluttier 8
(2008) - Slave Dolls 3
(2008) - Public Disgrace (TV seriál)
(2008) - Pretty as They Cum
(2008) - Massive Boobs
(2008) - Katsuni & Melissa Lauren: Battle of the Sluts 2
(2006) - The Art of Ass 5
(2006) - Butt Gallery 5
(2006) - Anal Cavity Search 2
(2006) - All You Can Eat 3
(2005) - Tear Me a New One
(2005) - First Class Euro Sluts 5
(2005) - Cum in My Ass Not in My Mouth 4
(2005) - ATM POV
(2005) - Ass Obsessed 4
(2004) - Addicted to Sex
(2003) - Manhammer 1
(2003) - Internal Cumbustion
(2003) - Full Anal Access
(2003) - Bar Private Café II
(2003) - Bar Private Café
(2003) - Anal Trainer
(2002) - Život v hříchu
(2002) - Leg Love
(2002) - Internally Yours 3
(2002) - Hot Bods and Tail Pipe #25
(2002) - Ďábelská síla sexu
(2001) - Gothix
(2000) - Italian flair
(1997) - Salomé

Toni Ribas - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Toni Ribas - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1986) Asa Akira - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1983) Rachel Roxx
(*1981) Lanny Barbie
(*1980) Corina Taylor
(*1976) Nikita Denise
(*1981) Taylor Rain

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Toni Ribas 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Toni Ribas - pornoherec, režisér

se narodil 13.6.1975 ve městě Španělsko
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Toni Ribas

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Toni Ribas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°52’
 
LunaLuna:
Lev
10°13’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
17°44’
R
VenušeVenuše:
Lev
7°07’
 
MarsMars:
Beran
17°13’
 
JupiterJupiter:
Beran
18°58’
 
SaturnSaturn:
Rak
18°25’
 
UranUran:
Váhy
28°35’
R
NeptunNeptun:
Střelec
10°06’
R
PlutoPluto:
Váhy
6°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°56’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
14°20’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°08’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »