Tony Todd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Todd
(Anthony Tiran Todd)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.12. 1954 - 15:30h
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
65 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Tony Todd - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
4.12.1954 - 15:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.12.1954 - 20:30  
US, Washington:
38°54' s.š., 77°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Todd 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tony Todd
datum narození 4.12.1954
(herec, režisér, instagram)

Tony Todd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Witching Hour
(2016) - Tarantula
(2016) - Beyond the Game
(2016) - Axanar
(2015) - Adam Green's Scary Sleepover (TV seriál)
(2015) - 2 Hell and Back
(2015) - Two Faced
(2015) - Night of the Living Dead: Darkest Dawn
(2015) - Live-Evil
(2015) - Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
(2015) - Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
(2015) - Frankenstein
(2015) - Dodávka smrti
(2015) - Crimson Saints
(2015) - The Cold Descent
(2015) - Bleeding Hearts
(2015) - Beast Mode
(2015) - Agoraphobia
(2014) - Star Trek: Prelude to Axanar
(2014) - Scream at the Devil
(2014) - Disciples
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2013) - Dust of War
(2013) - Dead of the Nite
(2013) - Army of the Damned
(2012) - Contamination: A Convention Story
(2012) - Sushi girl
(2012) - The Sun Devil and the Princess
(2012) - A Night at the Silent Movie Theater
(2012) - Game Shop (TV seriál)
(2012) - Falling Away
(2011) - Hatchet II: Behind the Screams
(2011) - Nezvratný osud 5
(2011) - Jack the Reaper
(2011) - Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
(2011) - Dream in American
(2011) - Cut
(2011) - Beg
(2010) - Vražedná sekera II
(2010) - Underground Entertainment: The Movie
(2010) - Událost (TV seriál)
(2010) - Three Chris's
(2010) - The Quiet Ones
(2010) - The Graves
(2009) - Vampýr v Las Vegas
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Tom Cool
(2009) - Splatter (TV seriál)
(2009) - Penance
(2009) - Dead in Love
(2009) - Are You Scared 2
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - The Thirst: Blood War
(2008) - Příběhy z temnoty
(2008) - iMurders
(2008) - Dark Reel
(2008) - Bryan Loves You
(2007) - Tournament of Dreams
(2007) - Shadow Puppets
(2007) - Pozemšťan
(2007) - The Mannsfield 12
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Chicago Massacre: Richard Speck
(2006) - Temný válečník
(2006) - Shadow: Dead Riot
(2006) - Nezvratný osud 3
(2006) - Minotaur
(2006) - Mercy Street
(2006) - Hatchet
(2006) - The Eden Formula
(2006) - Dr. Jekyll & Mr. Hyde
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2006) - The Absence of Light
(2005) - Turntable
(2005) - Proroctví: Zrada
(2005) - Poslední sbohem
(2005) - Heart of the Beholder
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Scarecrow Slayer
(2004) - Murder-Set-Pieces
(2004) - Annabelle
(2003) - VH-1 Where Are They Now? - Horror Movie Stars
(2003) - Nezvratný osud 2
(2003) - Mlčení
(2003) - Control Factor
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2000) - Le Secret
(2000) - Nezvratný osud
(1999) - The Dogwalker
(1999) - Candyman 3: Den smrti
(1999) - Babylon 5: Volání do zbraně
(1998) - Shadow Builder
(1998) - Návrat elitního agenta
(1998) - Caught Up
(1998) - Butter
(1997) - Vládce prokletých přání
(1997) - Univers'l
(1997) - Stir
(1997) - Pravé ženy
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Skála
(1996) - Sabotáž
(1996) - Pán šelem - Braxovo oko
(1996) - Oni
(1996) - Driven
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí
(1995) - Černý lišák 2: Cena za mír
(1995) - Černý lišák 1
(1995) - Candyman 2 : Sbohem masu
(1995) - Burnzy's Last Call
(1994) - Vrána
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Neporazitelný
(1992) - Půlnoční horečka
(1992) - Candyman
(1991) - Love and Curses... And All That Jazz
(1991) - Keeper of the City
(1990) - Zločinná spravedlnost
(1990) - Voodoo Dawn
(1990) - Noc oživlých mrtvol
(1990) - Nevěsta v černém
(1990) - Lovci slonoviny
(1989) - Opři se o mě
(1988) - Bird
(1988) - Barvy
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Smrtící mrakodrap
(1987) - Peng! Du bist tot!
(1987) - Charing Cross Road č. 84
(1986) - Sleepwalk
(1986) - Četa

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.12.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Todd 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Todd - herec, režisér

se narodil 4.12.1954 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Todd

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Tony Todd
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
12°10’
7
 
LunaLuna:
Beran
0°32’
11
 
MerkurMerkur:
Střelec
0°51’
7
 
VenušeVenuše:
Štír
14°41’
6
R
MarsMars:
Ryby
0°22’
11
 
JupiterJupiter:
Rak
29°25’
3
R
SaturnSaturn:
Štír
15°34’
6
 
UranUran:
Rak
27°16’
3
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°23’
6
 
PlutoPluto:
Lev
26°47’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°51’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°21’
6
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°34’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
9°39’
5
Domy:
Býk
21°17’
Štír
21°17’
2:
Blíženci
17°54’
8:
Střelec
17°54’
3:
Rak
9°27’
9:
Kozoroh
9°27’
Lev
1°20’
Vodnář
1°20’
5:
Lev
28°04’
Vodnář
28°04’
6:
Váhy
5°05’
Beran
5°05’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
26°18’
11
Slun./Luna:
Vodnář
6°21’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »