Tracey Walter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tracey Walter

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jersey City, New Jersey
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Tracey Walter - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.11.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tracey Walter 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tracey Walter
datum narození 25.11.1947
(herec, instagram)

Tracey Walter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 31
(2013) - Savannah
(2012) - Camp Fred
(2011) - Midnight Son
(2010) - Plivu na váš hrob
(2010) - Pickin' & Grinnin'
(2009) - The Perfect Game
(2008) - Útočiště hrůzy
(2008) - Každý má svůj sen
(2008) - Dark Reel
(2007) - Wasting Away
(2007) - V křesle režiséra
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2007) - Bobby Z
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Našli mě naši
(2005) - Batman: The Villains
(2005) - Rodina podle plánu
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
(2005) - Berkeley
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Manchurianský kandidát
(2004) - Drsné městečko
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - Poslední sázka
(2003) - Oživlá monstra
(2003) - Manhood
(2003) - Inkognito
(2003) - Baba na zabití
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Ted Bundy
(2002) - Smoochy
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Klamné zdání
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Kdo hulí, ten umí
(2001) - Jack the Dog
(2001) - Impostor: Živá zbraň
(2000) - 460 podezřelých
(2000) - The Size of Watermelons
(2000) - Exploze
(2000) - Erin Brockovich
(1999) - Muž na Měsíci
(1999) - Facade
(1998) - Velký Joe
(1998) - Milovaná
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - Hranice zoufalství
(1998) - Doktoři z L. A. (TV seriál)
(1997) - Šílená jízda
(1997) - Skryté dědictví
(1997) - Sběratel polibků
(1997) - Ruce od krve
(1997) - Nic mi neříkej
(1997) - Ďáblovo dítě
(1997) - Americká divočina
(1996) - Větší než život
(1996) - Matilda
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
(1996) - Amanda
(1995) - Úder pěstí
(1995) - Konec Divokého západu
(1995) - Johnny zapíná rádio
(1995) - In the Line of Duty: Kidnapped
(1994) - Společník
(1994) - Ride with the Wind
(1994) - Mona Must Die
(1994) - Junior
(1993) - Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
(1993) - Public Enemy #2
(1993) - Philadelphia
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Cyborg 2 - Skleněný stín
(1993) - Amos & Andrew
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1992) - Milenci se zbraní
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1991) - Špatný odhad
(1991) - Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků
(1991) - Mlčení jehňátek
(1991) - Liquid Dreams
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - She-Wolf of London (TV seriál)
(1990) - Psychopat ze San Francisca
(1990) - Nasty Boys (TV seriál)
(1990) - Mladé pušky II
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Get a Life (TV seriál)
(1990) - Dva Jakeové
(1989) - Under the Boardwalk
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Homer a Eddie
(1989) - Batman
(1988) - Français vus par, Les (TV seriál)
(1988) - Ze tmy
(1988) - Půlnoční běh
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1988) - Pohřební akademie
(1988) - Manželství s mafií
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1988) - The Cowboy and the Frenchman
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Pátrání v čase
(1987) - Malone
(1987) - The Bronx Zoo (TV seriál)
(1986) - Tváří v tvář smrti
(1986) - Něco divokého
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - Repo Man
(1984) - Ničitel Conan
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - The Horse Dealer's Daughter
(1983) - Dravé ryby
(1983) - Bill na vlastních nohou
(1982) - Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
(1982) - Jezdec v čase
(1982) - Honky Tonk Man
(1982) - Filthy Rich (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Ruka
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Nebezpečný muž
(1981) - Best of the West (TV seriál)
(1980) - V pravé poledne 2
(1980) - Osmiúhelník
(1980) - Lovec
(1980) - Getting Wasted
(1979) - Naostro
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Utečeme na jih
(1978) - Taxi (TV seriál)
(1978) - Modré límečky
(1978) - The Fifth Floor
(1977) - Šílený býk
(1977) - Annie Hallová
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1973) - Serpico
(1973) - Odznak č. 373
(1971) - Ginger

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.11.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tracey Walter 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tracey Walter - herec

se narodil 25.11.1947 ve městě Jersey City, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tracey Walter

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Tracey Walter
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
2°22’
 
LunaLuna:
Beran
25°28’
 
MerkurMerkur:
Štír
13°06’
 
VenušeVenuše:
Střelec
23°32’
 
MarsMars:
Lev
27°45’
 
JupiterJupiter:
Střelec
7°02’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°36’
 
UranUran:
Blíženci
25°01’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°17’
 
PlutoPluto:
Lev
14°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°45’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°15’
 
CheirónCheirón:
Štír
16°23’
 
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »