Tracy Nelson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tracy Nelson
(Tracy Kristine Nelson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka

Tracy Nelson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.10.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tracy Nelson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tracy Nelson
datum narození 25.10.1963
(herečka, instagram)

Tracy Nelson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Emma's Chance
(2016) - Arlo: The Burping Pig
(2015) - A Fatal Obsession
(2013) - My Stepbrother Is a Vampire!?!
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Konec světa
(2007) - A Grandpa for Christmas
(2006) - Sokyně
(2005) - Zázrak u Sage Creek
(2005) - Nezvratný důkaz
(2004) - Dokonalý manžel
(2003) - Dumb Luck
(2002) - Včelí zabijáci
(2002) - Tesáky
(2000) - Nejlepší hra
(2000) - Chůva k pohledání
(2000) - Home the Horror Story
(2000) - Dokonalý podnájemník
(2000) - The Bus Stop
(1999) - The Promise
(1998) - Biography: Ozzie and Harriet - The Adventures of America's Favorite Family
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Posedlost
(1998) - The Bus Stop
(1997) - Touched by Evil
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - For Hope
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1995) - The Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Sea World Adventure
(1995) - The Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Mystery Cruise
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1993) - Už to není dítě
(1993) - Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
(1993) - A League of Their Own (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Perry Mason: Příběh přelétavého Romea
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Highway Heartbreaker
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1987) - Případy otce Dowlinga
(1987) - Milostné hrátky
(1987) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1986) - Somrák z Beverly Hills
(1986) - Pleasures
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Kate's Secret
(1986) - The Drug Knot
(1984) - Circus of the Stars #9
(1984) - Mariini milenci
(1984) - Glitter
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Battle of the Network Stars XIV
(1982) - Square Pegs (TV seriál)
(1968) - Tvoje, moje a naše
Tracy Nelson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) William R. Moses - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1946) Chris Clark

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tracy Nelson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tracy Nelson - herečka

se narodila 25.10.1963 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tracy Nelson

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Tracy Nelson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°21’
 
LunaLuna:
Kozoroh
28°46’
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°23’
 
VenušeVenuše:
Štír
16°12’
 
MarsMars:
Štír
29°50’
 
JupiterJupiter:
Beran
12°13’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
16°27’
 
UranUran:
Panna
8°52’
 
NeptunNeptun:
Štír
14°52’
 
PlutoPluto:
Panna
13°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°55’
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°34’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »