Václav Babka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Babka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Václav Babka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.8.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Babka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Václav Babka
datum narození 11.8.1927
(herec, instagram)

Václav Babka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1996) - Konto separato
(1995) - Zlatník Ondra
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Čarodějka
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Věčný tulák
(1990) - Král kolonád
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - V našom meste býva Gulliver
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Útěk s Cézarem
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Mimořádný případ
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1987) - Hrající deštník
(1986) - Útěk do jara
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1984) - Výbuch bude v pět
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1982) - Vinobraní
(1982) - Příběh muže, který miloval svou ženu
(1982) - Příběh chlapce, který miloval svou práci
(1982) - Predčasné leto
(1981) - Opera ve vinici
(1980) - Ja milujem, ty miluješ
(1979) - Tvář za sklem
(1978) - Stopař
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Nekonečná - nevystupovat
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Stíny horkého léta
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - O moravské zemi
(1976) - Ružové sny
(1976) - Parta hic
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Plavení hříbat
(1974) - Muž z Londýna
(1973) - Zlá noc
(1973) - Javorová fujarka
(1972) - Rodeo
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Nikto nie je doma (TV seriál)
(1971) - Psi a lidé
(1970) - Lišáci, Myšáci a Šibeničák
(1970) - Kapitán Korda
(1969) - Mlčení mužů
(1969) - Dospěláci můžou všechno
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1967) - Táňa a dva pistolníci
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Kočky neberem
(1965) - Délka polibku devadesát
(1963) - Až přijde kocour
(1961) - Procesí k panence
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1958) - Touha
(1954) - Nedělní dostaveníčko

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Babka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Babka - herec

se narodil 11.8.1927 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Babka

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Václav Babka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
17°48’
 
LunaLuna:
Kozoroh
25°30’
 
MerkurMerkur:
Rak
29°10’
 
VenušeVenuše:
Panna
23°32’
 
MarsMars:
Panna
10°46’
 
JupiterJupiter:
Beran
2°59’
R
SaturnSaturn:
Střelec
1°02’
 
UranUran:
Beran
2°59’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°22’
 
PlutoPluto:
Rak
16°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
25°11’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
17°48’
 
CheirónCheirón:
Býk
6°05’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »