Václav Helšus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Helšus

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Václav Helšus - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Helšus 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Václav Helšus
datum narození v roce *1947
(herec, instagram)

Václav Helšus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2014) - Tři bratři
(2014) - Poslední cyklista
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2011) - Policie Modrava
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Film o filmu Přežít svůj život
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Přežít svůj život
(2009) - Přešít svůj sen (Orálne variácie na sen/film Jana Švankmajera)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ocas ještěrky
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Děti noci
(2006) - Indián a sestřička
(2005) - Cesty a scestí Jizerských hor
(2005) - Až kohout snese vejce
(2004) - Když chcípne pes
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Politik a herečka
(1999) - Kanárek
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - Maryša (divadelní záznam)
(1995) - Artuš, Merlin a Prchlíci
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1992) - Kráva
(1992) - Evangelium podle Pastýřů
(1991) - Ten lokaj
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Súkromné životy
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Osmý div světa
(1989) - Letící delfín (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Dvojčata
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Miliónový chlap
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Cena medu
(1985) - Ustláno na čekankách
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Rudin
(1985) - Pták Žal
(1985) - Hledám dům holubí
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1983) - Písně by neměly umírat
(1983) - Jen se spolehni
(1982) - Mrkáček Čiko
(1981) - Kaňka do pohádky
(1981) - Kalamita
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Ypsilonka se baví
(1976) - Michelangelo Buonarroti (divadelní záznam)
(1976) - Den pro mou lásku
(1976) - Borůvka a Kvítko (TV seriál)
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Francouzské pohádky (TV seriál)
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1970) - Jsem nebe

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Helšus 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Helšus - herec

se narodil v roce *1947 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Helšus

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Václav Helšus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
15°04’
 
LunaLuna:
Panna
6°41’
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°49’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
1°28’
 
MarsMars:
Ryby
1°25’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°27’
 
SaturnSaturn:
Lev
2°39’
R
UranUran:
Blíženci
17°47’
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°05’
R
PlutoPluto:
Lev
11°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°43’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°49’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°30’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »