Václav Sloup wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Sloup

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tlustice
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Václav Sloup - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.3.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Sloup 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Václav Sloup
datum narození 1.3.1936
(herec, instagram)

Václav Sloup - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - Opravdová láska
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Voděnka
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Až kohout snese vejce
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2001) - Václava mám nejradši
(2001) - Dobroty
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1997) - Úsměvy
(1997) - První a poslední
(1997) - Princ
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Ďábel v Praze (TV seriál)
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1992) - Kufr
(1992) - Váhy
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Lady Macbeth Mcenského újezdu
(1992) - Když vlci pláčou
(1992) - Gazdina roba (divadelní záznam)
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Případy pana Janíka
(1990) - Ten můj tam má spolužáka
(1989) - Supersen
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Čertova skála
(1987) - To se ti povedlo, tatínku
(1987) - Sychravé království
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Drátenická pohádka
(1986) - Žádost o přeložení
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Mladé víno
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Cena medu
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Čarovné dědictví
(1985) - Cesta do Itálie
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Radosti života
(1984) - Pihulka a Kaňka (TV seriál)
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bandité
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - O závojích bez nevěst
(1983) - Kudláčkova metoda
(1983) - Kouřová clona
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Odstřel
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Daleko od stromu
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zralé víno
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Fotbalová odysea
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Tím pádem
(1979) - Tchán
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Jablko
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Bratři Kipové
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Slepice na smetaně
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Melodie bílého klavíru
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Černá ovce
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - Pasiáns
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Fanda
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Prodaná nevěsta
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Náš furiant
(1973) - Traumstadt
(1973) - Příběh středního útočníka
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Studánka bílé panenky
(1972) - Don Juan
(1972) - Ďábel
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV seriál)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - James to zařídí
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1969) - Zabitá neděle
(1969) - Muž, který přišel do jiného stavu (divadelní záznam)
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1968) - Pasťák
(1968) - Maratón
(1968) - Král Ubu (divadelní záznam)
(1967) - Marketa Lazarová
(1966) - Mlha
(1966) - Venkovská panička
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Dvě z Říma
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Alibi na vodě
(1964) - Obraz
(1963) - Zahrada královnina
(1963) - Pražské blues
(1963) - Okurkový hrdina
(1963) - Křik
(1963) - Bylo nás deset
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Návštěva
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Černobílá Sylva
(1960) - Žalobníci
(1960) - Pochodně
(1959) - Romeo, Julie a tma
(1959) - Král Šumavy

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Sloup 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Sloup - herec

se narodil 1.3.1936 ve městě Tlustice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Sloup

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Václav Sloup
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
10°44’
 
LunaLuna:
Blíženci
24°20’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
14°16’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
10°12’
 
MarsMars:
Beran
6°22’
 
JupiterJupiter:
Střelec
22°00’
 
SaturnSaturn:
Ryby
12°33’
 
UranUran:
Býk
2°37’
 
NeptunNeptun:
Panna
15°32’
R
PlutoPluto:
Rak
25°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°43’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°51’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
10°56’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »