Viktor Maurer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viktor Maurer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Viktor Maurer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.4.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viktor Maurer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Viktor Maurer
datum narození 6.4.1932
(herec, instagram)

Viktor Maurer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Buďte pozdraven, pane Jouda!
(2006) - O malíři Adamovi
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2003) - Odkud já vás znám
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Rumplcimprcampr
(1997) - O perlové panně
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čarodějné námluvy
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Na hraně
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1996) - Ďábel v Praze (TV seriál)
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Kaspar Hauser
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Mozart v Praze
(1991) - Hodina obrany
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Jmenuji se po tátovi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - '38
(1987) - Dan
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Rytíř
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Amadeus
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Signum laudis
(1980) - Romaneto
(1980) - Čas zakladatelů (TV seriál)
(1980) - Blondýna
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Zákon rovnosti
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
(1979) - Signál
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Julek
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Historie začíná pod kaštany
(1979) - Balíček
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Zákony pohybu (TV seriál)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Hejkal
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - V Bakersvillu není hrdina
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Když kluci drží basu
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1977) - Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Parta hic
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Jeden stříbrný
(1976) - Iba láska
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Bílá růže
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Páni kluci
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Matka (TV seriál)
(1975) - Když Praha povstala
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Poslední královna
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Krajkový šátek (divadelní záznam)
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Zlá noc
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Nová metoda malíře Smithe
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Kukačky
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Hroch
(1973) - Hliněný vozíček
(1973) - Černé na bílém
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1972) - Krysy
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Klíč pod rohožkou
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1972) - Hrdinové z pohádek
(1972) - Akce Bororo
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Lepší pán
(1971) - Klíč
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Nahota
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Ďábelské líbánky
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Světáci
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1968) - Ta třetí
(1968) - Pražské noci
(1968) - Kulhavý ďábel
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Jak se krade milión
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1964) - Pět hříšníků
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Případ Varney
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1960) - Lidé jako ty

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.4.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viktor Maurer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viktor Maurer - herec

se narodil 6.4.1932 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viktor Maurer

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Viktor Maurer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
16°28’
 
LunaLuna:
Beran
21°16’
 
MerkurMerkur:
Beran
23°05’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
1°34’
 
MarsMars:
Beran
2°29’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°36’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
3°35’
 
UranUran:
Beran
19°10’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°36’
R
PlutoPluto:
Rak
19°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
25°10’
R
Černá LunaLilith:
Beran
27°00’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°58’
 
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »