Walter Gross wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Walter Gross
(Walter Hugo Gross)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Eberswalde
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Walter Gross - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.2.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Walter Gross 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Walter Gross
datum narození 5.2.1904
(herec, instagram)

Walter Gross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Pension Schöller
(1985) - Paulchen
(1984) - Turf (TV seriál)
(1983) - Zausel
(1983) - Die Beine des Elefanten
(1982) - Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl
(1982) - Mein Sohn, der Minister
(1977) - Drei Damen vom Grill (TV seriál)
(1975) - Herz mit Schnauze - Erinnerungen an Grethe Weiser
(1974) - Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
(1970) - Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
(1969) - Rasende Lokalreporter, Der (TV seriál)
(1967) - Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen
(1967) - Die Witzakademie (TV seriál)
(1966) - Hurra, die Rattles kommen
(1965) - Unser Pauker (TV seriál)
(1964) - Die Drei Scheinheiligen
(1963) - Übermut im Salzkammergut
(1963) - Die Safeknacker-Suite
(1963) - Berlin - Melodie
(1962) - Der Zigeunerbaron
(1962) - Verrückt und zugenäht
(1962) - Gasparone
(1962) - Eheinstitut Aurora
(1962) - Die türkischen Gurken
(1962) - Cafe Oriental
(1961) - Toller Hecht auf krummer Tour
(1961) - So liebt und küsst man in Tirol
(1961) - Kauf dir einen bunten Luftballon
(1961) - Immer Ärger mit dem Bett
(1961) - Davon träumen alle Mädchen
(1961) - Blond muß man sein auf Capri
(1961) - Berliner in Hamburg, Ein
(1961) - Am Sonntag will mein Süsser mit mir segeln gehn
(1960) - Schön ist die Liebe am Königssee
(1960) - Schlagerparade
(1960) - Meine Nichte tut das nicht
(1960) - Das Kunstseidene Mädchen
(1960) - Conny und Peter machen Musik
(1959) - Mikosch im Geheimdienst
(1959) - Mandolinen und Mondschein
(1959) - Kein Mann zum Heiraten
(1959) - Ja, so ein Mädchen mit sechzehn
(1959) - Immer die Mädchen
(1959) - Gitarren klingen leise durch die Nacht
(1958) - Das gab's nur einmal
(1958) - Zwei Herzen im Mai
(1958) - Der Schwarze Blitz
(1958) - Mikosch, der Stolz der Kompanie
(1958) - Mein Schatz ist aus Tirol
(1958) - Mein Mädchen ist ein Postillion
(1958) - Kleine Leute mal ganz groß
(1958) - Die grünen Teufel von Monte Cassino
(1957) - Die Unschuld vom Lande
(1957) - Die Prinzessin von St. Wolfgang
(1957) - Der Kühne Schwimmer
(1957) - Der Fuchs von Paris
(1957) - Frühling in Berlin
(1957) - Drei Mann auf einem Pferd
(1956) - Wenn wir alle Engel wären
(1956) - Die Schöne Meisterin
(1956) - Fuhrmann Henschel
(1955) - Wunschkonzert
(1955) - Poslední štace
(1955) - Musik im Blut
(1954) - Der Treue Husar
(1954) - Glückliche Reise
(1954) - Emil und die Detektive
(1953) - Von Liebe reden wir später
(1953) - So ein Affentheater
(1953) - Schlagerparade
(1953) - Der Onkel aus Amerika
(1953) - Das Nachtgespenst
(1952) - Wenn abends die Heide träumt
(1952) - Mikosch rückt ein
(1952) - Heimweh nach dir
(1951) - Tanz ins Glück
(1951) - Rhythm Inn
(1951) - Nicht stören! - Funktionärsversammlung
(1951) - Königin einer Nacht
(1951) - Durch dick und dünn
(1950) - Wenn Männer schwindeln
(1950) - Maharadscha wider Willen
(1949) - Wir bummeln um die Welt
(1949) - Život v kanafasu
(1949) - Quartett zu fünft
(1949) - Nächte am Nil
(1949) - Chléb náš vezdejší
(1949) - Die Andere
(1947) - Razzie
(1947) - Quax in Afrika
(1947) - Kein Platz für Liebe
(1946) - Sag' die Wahrheit
(1945) - Unter den Brücken
(1945) - Šiva a šibeniční kvítek
(1945) - Dr. phil. Doederlein
(1945) - Der Fall Molander
(1944) - Ich habe von dir geträumt
(1944) - Kleine Sommermelodie, Eine
(1943) - Tenkrát
(1940) - Verliebtes Abenteuer
(1940) - Seitensprünge
(1940) - Na záletech
(1939) - Umwege zum Glück
(1939) - Der Mann mit dem Plan
(1939) - In Sachen Herder contra Brandt
(1939) - Hudba a láska
(1939) - Das Gewehr über
(1939) - Familie auf Bestellung
(1939) - D III 38
(1939) - Bel Ami
(1938) - Das Verlorene Lächeln
(1938) - Svatá lež
(1938) - Petermann ist dagegen
(1938) - Napoleon ist an allem schuld
(1938) - Jarní vánek
(1938) - Der eingebildete Kranke
(1937) - U moře se nehřeší..
(1937) - Rozmary lásky
(1937) - Muži ve tmách
(1937) - Frauen wollen betrogen sein
(1937) - Die Bombenidee
(1936) - Moskva - Šanghaj
(1936) - Meziaktí
(1936) - Es geht um mein Leben
(1936) - Du bist so schön, Berlinerin
(1934) - Nordpol - Ahoi!
(1934) - Chopinův valčík na rozloučenou
(1934) - Herz ist Trumpf
(1934) - Der Herr Senator. Die fliegende Ahnfrau
(1934) - Die einsame Villa
(1934) - Der Mann mit dem Affen
(1934) - Bitte ein Autogramm!
(1934) - Die Beiden Seehunde
(1934) - Am Telefon wird gewünscht
(1934) - Alte Kameraden
(1933) - Zwei im Sonnenschein
(1933) - Noc velké lásky
(1933) - Byl jednou jeden muzikant...

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.2.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Walter Gross 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Walter Gross - herec

se narodil 5.2.1904 ve městě Eberswalde
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Walter Gross

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Walter Gross
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°16’
 
LunaLuna:
Váhy
8°24’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°03’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
7°21’
 
MarsMars:
Ryby
13°11’
 
JupiterJupiter:
Ryby
24°25’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
12°08’
 
UranUran:
Střelec
28°31’
 
NeptunNeptun:
Rak
3°31’
R
PlutoPluto:
Blíženci
18°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°57’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°06’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°35’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »