vodnar

Walter Gross
(1938): Svatá lež

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Eberswalde
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Walter Gross - Film: Svatá lež
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1938, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1938 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Walter Gross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Pension Schöller
(1985) - Paulchen
(1984) - Turf (TV seriál)
(1983) - Zausel
(1983) - Die Beine des Elefanten
(1982) - Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl
(1982) - Mein Sohn, der Minister
(1977) - Drei Damen vom Grill (TV seriál)
(1975) - Herz mit Schnauze - Erinnerungen an Grethe Weiser
(1974) - Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
(1970) - Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
(1969) - Rasende Lokalreporter, Der (TV seriál)
(1967) - Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen
(1967) - Die Witzakademie (TV seriál)
(1966) - Hurra, die Rattles kommen
(1965) - Unser Pauker (TV seriál)
(1964) - Die Drei Scheinheiligen
(1963) - Übermut im Salzkammergut
(1963) - Die Safeknacker-Suite
(1963) - Berlin - Melodie
(1962) - Der Zigeunerbaron
(1962) - Verrückt und zugenäht
(1962) - Gasparone
(1962) - Eheinstitut Aurora
(1962) - Die türkischen Gurken
(1962) - Cafe Oriental
(1961) - Toller Hecht auf krummer Tour
(1961) - So liebt und küsst man in Tirol
(1961) - Kauf dir einen bunten Luftballon
(1961) - Immer Ärger mit dem Bett
(1961) - Davon träumen alle Mädchen
(1961) - Blond muß man sein auf Capri
(1961) - Berliner in Hamburg, Ein
(1961) - Am Sonntag will mein Süsser mit mir segeln gehn
(1960) - Schön ist die Liebe am Königssee
(1960) - Schlagerparade
(1960) - Meine Nichte tut das nicht
(1960) - Das Kunstseidene Mädchen
(1960) - Conny und Peter machen Musik
(1959) - Mikosch im Geheimdienst
(1959) - Mandolinen und Mondschein
(1959) - Kein Mann zum Heiraten
(1959) - Ja, so ein Mädchen mit sechzehn
(1959) - Immer die Mädchen
(1959) - Gitarren klingen leise durch die Nacht
(1958) - Das gab's nur einmal
(1958) - Zwei Herzen im Mai
(1958) - Der Schwarze Blitz
(1958) - Mikosch, der Stolz der Kompanie
(1958) - Mein Schatz ist aus Tirol
(1958) - Mein Mädchen ist ein Postillion
(1958) - Kleine Leute mal ganz groß
(1958) - Die grünen Teufel von Monte Cassino
(1957) - Die Unschuld vom Lande
(1957) - Die Prinzessin von St. Wolfgang
(1957) - Der Kühne Schwimmer
(1957) - Der Fuchs von Paris
(1957) - Frühling in Berlin
(1957) - Drei Mann auf einem Pferd
(1956) - Wenn wir alle Engel wären
(1956) - Die Schöne Meisterin
(1956) - Fuhrmann Henschel
(1955) - Wunschkonzert
(1955) - Poslední štace
(1955) - Musik im Blut
(1954) - Der Treue Husar
(1954) - Glückliche Reise
(1954) - Emil und die Detektive
(1953) - Von Liebe reden wir später
(1953) - So ein Affentheater
(1953) - Schlagerparade
(1953) - Der Onkel aus Amerika
(1953) - Das Nachtgespenst
(1952) - Wenn abends die Heide träumt
(1952) - Mikosch rückt ein
(1952) - Heimweh nach dir
(1951) - Tanz ins Glück
(1951) - Rhythm Inn
(1951) - Nicht stören! - Funktionärsversammlung
(1951) - Königin einer Nacht
(1951) - Durch dick und dünn
(1950) - Wenn Männer schwindeln
(1950) - Maharadscha wider Willen
(1949) - Wir bummeln um die Welt
(1949) - Život v kanafasu
(1949) - Quartett zu fünft
(1949) - Nächte am Nil
(1949) - Chléb náš vezdejší
(1949) - Die Andere
(1947) - Razzie
(1947) - Quax in Afrika
(1947) - Kein Platz für Liebe
(1946) - Sag' die Wahrheit
(1945) - Unter den Brücken
(1945) - Šiva a šibeniční kvítek
(1945) - Dr. phil. Doederlein
(1945) - Der Fall Molander
(1944) - Ich habe von dir geträumt
(1944) - Kleine Sommermelodie, Eine
(1943) - Tenkrát
(1940) - Verliebtes Abenteuer
(1940) - Seitensprünge
(1940) - Na záletech
(1939) - Umwege zum Glück
(1939) - Der Mann mit dem Plan
(1939) - In Sachen Herder contra Brandt
(1939) - Hudba a láska
(1939) - Das Gewehr über
(1939) - Familie auf Bestellung
(1939) - D III 38
(1939) - Bel Ami
(1938) - Das Verlorene Lächeln
(1938) - Svatá lež
(1938) - Petermann ist dagegen
(1938) - Napoleon ist an allem schuld
(1938) - Jarní vánek
(1938) - Der eingebildete Kranke
(1937) - U moře se nehřeší..
(1937) - Rozmary lásky
(1937) - Muži ve tmách
(1937) - Frauen wollen betrogen sein
(1937) - Die Bombenidee
(1936) - Moskva - Šanghaj
(1936) - Meziaktí
(1936) - Es geht um mein Leben
(1936) - Du bist so schön, Berlinerin
(1934) - Nordpol - Ahoi!
(1934) - Chopinův valčík na rozloučenou
(1934) - Herz ist Trumpf
(1934) - Der Herr Senator. Die fliegende Ahnfrau
(1934) - Die einsame Villa
(1934) - Der Mann mit dem Affen
(1934) - Bitte ein Autogramm!
(1934) - Die Beiden Seehunde
(1934) - Am Telefon wird gewünscht
(1934) - Alte Kameraden
(1933) - Zwei im Sonnenschein
(1933) - Noc velké lásky
(1933) - Byl jednou jeden muzikant...
Spoluherci ve filmu "Svatá lež":
(*1897) Pola Negri

(*1894) Nunzio Malasomma (režisér)

(*1881) Ernst Legal

(*1881) Oscar Sabo

(*1877) Karl Platen

(*1895) Harald Paulsen

(*1885) Leo Peukert

(*1902) Albert Venohr



Tranzitní horoskop (1938)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
15°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
8°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
7°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
13°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
24°25’
Vodnář
2°45’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°08’
Ryby
29°10’
UranUran:
Střelec
28°31’
Býk
9°50’
NeptunNeptun:
Rak
3°31’
Panna
21°07’
PlutoPluto:
Blíženci
18°48’
Rak
29°23’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°57’
Střelec
4°11’
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°06’
Střelec
20°33’
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°35’
Blíženci
27°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »