Werner Jacobs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Werner Jacobs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Werner Jacobs - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
24.4.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Werner Jacobs 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Werner Jacobs
datum narození 24.4.1909
(režisér, herec, instagram)

Werner Jacobs - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - Die Dubarry
(1974) - Zwei himmlische Dickschädel
(1974) - Schwarzwaldfahrt aus Liebeskummer
(1974) - Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
(1973) - Das Fliegende Klassenzimmer
(1973) - Alter Kahn und junge Liebe
(1972) - Willi wird das Kind schon schaukeln
(1972) - Meine Tochter - Deine Tochter
(1971) - Zwanzig Mädchen und ein Pauker: Heute steht die Penne kopf
(1971) - Unser Willi ist der Beste
(1971) - Morgen fällt die Schule aus
(1970) - Was ist denn bloß mit Willi los?
(1970) - Heintje - Mein bester Freund
(1969) - Charleys Onkel
(1969) - Hurra, die Schule brennt
(1969) - Heintje - Ein Herz geht auf Reisen
(1968) - Zum Teufel mit der Penne
(1968) - Die Lümmel von der ersten Bank - 1. Trimester: Zur Hölle mit den Paukern
(1967) - Wenn Ludwig ins Manöver zieht
(1967) - Pohani z Kummerowa
(1967) - Brooklynský klub vrahů
(1966) - Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
(1966) - Das sündige Dorf
(1965) - ...und sowas muß um 8 ins Bett
(1965) - Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
(1965) - Heidi
(1964) - Hilfe, meine Braut klaut
(1963) - Der Musterknabe
(1963) - Heimweh nach St. Pauli
(1963) - ...denn die Musik und die Liebe in Tirol
(1962) - Mariandls Heimkehr
(1962) - Die Lustige Witwe
(1962) - Freddy und das Lied der Südsee
(1961) - Mariandl
(1960) - Im weißen Rößl
(1960) - Conny und Peter machen Musik
(1959) - Sommer, den man nie vergißt, Ein
(1959) - Hier bin ich - hier bleib' ich
(1958) - Münchhausen in Afrika
(1958) - Der Stern von Santa Clara
(1957) - Der Graf von Luxemburg
(1957) - Das Einfache Mädchen
(1956) - Santa Lucia
(1956) - Der Bettelstudent
(1955) - San Salvatore
(1955) - Andre und Ursula
(1954) - Gitarren der Liebe
(1953) - Straßenserenade
(1952) - Der Weißblaue Löwe
(1951) - Modebummel

Werner Jacobs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.4.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Werner Jacobs 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Werner Jacobs - režisér, herec

se narodil 24.4.1909 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Werner Jacobs

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Werner Jacobs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
3°39’
 
LunaLuna:
Rak
0°14’
 
MerkurMerkur:
Býk
6°34’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°32’
 
MarsMars:
Vodnář
9°43’
 
JupiterJupiter:
Panna
4°36’
R
SaturnSaturn:
Beran
15°40’
 
UranUran:
Kozoroh
21°04’
 
NeptunNeptun:
Rak
14°32’
 
PlutoPluto:
Blíženci
24°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°04’
R
Černá LunaLilith:
Panna
23°13’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°27’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »