William Gould wikipedie, horoscope, astrology, instagram

William Gould

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

William Gould - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.5.1886 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(William Gould 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
William Gould
datum narození 2.5.1886
(herec, instagram)

William Gould - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Buck Rogers
(1950) - The Man Who Cheated Himself
(1948) - For the Love of Mary
(1947) - Wild Horse Mesa
(1947) - The Devil Thumbs a Ride
(1947) - Smash-Up: The Story of a Woman
(1947) - Messenger of Peace
(1947) - Dick Tracy's Dilemma
(1944) - Sing a Jingle
(1944) - Saddle Leather Law
(1944) - Once Upon a Time
(1944) - Dobrodružství Marka Twaina
(1943) - King of the Cowboys
(1943) - Flesh and Fantasy
(1943) - Fighting Frontier
(1943) - Desperáti
(1943) - Colt Comrades
(1943) - Captive Wild Woman
(1942) - Wild Bill Hickok Rides
(1942) - Top Sergeant
(1942) - The Strange Case of Doctor Rx
(1942) - Rozruch ve městě
(1942) - Overland Mail
(1942) - Mug Town
(1942) - Kazisvěti
(1942) - Juke Girl
(1942) - City of Silent Men
(1941) - Vysoko v horách
(1941) - The Man Who Lost Himself
(1941) - Texas
(1941) - Tanks a Million
(1941) - No Greater Sin
(1941) - Never Give a Sucker an Even Break
(1941) - Man From Montana
(1941) - Dostaveníčko s láskou
(1941) - Buck Privates
(1940) - The Man Who Talked Too Much
(1940) - Riders of Pasco Basin
(1940) - Ragtime Cowboy Joe
(1940) - Money and the Woman
(1940) - Lightning Strikes West
(1940) - Flowing Gold
(1940) - Dr. Christian Meets the Women
(1939) - Women in the Wind
(1939) - Torchy Blane... Playing with Dynamite
(1939) - The Lone Ranger Rides Again
(1939) - The Cowboy Quarterback
(1939) - The Adventures of Jane Arden
(1939) - Pride of the Blue Grass
(1939) - On Dress Parade
(1939) - Mr. Moto Takes a Vacation
(1939) - Indianapolis Speedway
(1939) - The House of Fear
(1939) - Exile Express
(1939) - Buck Rogers
(1939) - Blackwell's Island
(1938) - The Purple Vigilantes
(1938) - Tarnished Angel
(1938) - Red Barry
(1938) - Night Spot
(1938) - Gangster's Boy
(1937) - The 13th Man
(1937) - The Toast of New York
(1937) - Renfrew of the Royal Mounted
(1937) - Prescription for Romance
(1937) - I Promise to Pay
(1937) - Hoosier Schoolboy
(1937) - Carnival Queen
(1937) - Breezing Home
(1936) - Wildcat Saunders
(1936) - Tough Guy
(1936) - Sutter's Gold
(1936) - Shakedown
(1936) - Roaming Lady
(1936) - Pinto Rustlers
(1936) - The Perfect Set-up
(1936) - Parole!
(1936) - The Drag-Net
(1936) - Desert Justice
(1936) - Desert Guns
(1936) - Counterfeit
(1935) - Wolf Riders
(1935) - Western Frontier
(1935) - Valley of Wanted Men
(1935) - Unconquered Bandit
(1935) - Trigger Tom
(1935) - The Public Menace
(1935) - The Nitwits
(1935) - The Lone Wolf Returns
(1935) - The Judgement Book
(1935) - Rio Rattler
(1935) - Loser's End
(1935) - Big Boy Rides Again
(1935) - Baby Face Harrington
(1934) - Terror of the Plains
(1934) - A Successful Failure
(1934) - Kentucky Kernels
(1934) - Hat, Coat, and Glove
(1933) - The Trail Drive
(1933) - Phantom Thunderbolt
(1932) - Uptown New York
(1932) - Tři v kruhu
(1924) - Pride of Sunshine Alley
(1922) - Saved by Radio

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1886 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

William Gould 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

William Gould - herec

se narodil 2.5.1886
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - William Gould

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


William Gould
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°58’
 
LunaLuna:
Beran
21°57’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°16’
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°51’
 
MarsMars:
Panna
7°17’
 
JupiterJupiter:
Panna
26°41’
R
SaturnSaturn:
Rak
4°33’
 
UranUran:
Váhy
4°13’
R
NeptunNeptun:
Býk
24°45’
 
PlutoPluto:
Blíženci
2°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°28’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
18°23’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
14°10’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »