William Hurt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

William Hurt
(William M. Hurt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, D.C., District of Columbia
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

William Hurt - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(William Hurt 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
William Hurt
datum narození 20.3.1950
(herec, instagram)

William Hurt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Moon and the Sun
(2016) - By Way of Helena
(2016) - Race
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2016) - Beowulf: Return to the Shieldlands (TV seriál)
(2015) - Humans (TV seriál)
(2014) - Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
(2014) - Zimní příběh
(2014) - Days and Nights
(2013) - Zmizení Eleanor Rigbyové: Ona
(2013) - Challenger
(2013) - Hostitel
(2013) - Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
(2012) - Steskem šílený
(2011) - 3 fois 20 ans
(2011) - Velká krize
(2011) - Marvel One-Shot: The Consultant
(2011) - Hellgate
(2010) - Skutečný Robin Hood
(2010) - Robin Hood: Rise and Rise Again, Making Ridley Scott's Robin Hood
(2010) - Robin Hood
(2010) - The River Why
(2010) - Moby Dick
(2009) - Finální hra
(2009) - Čachtická paní
(2008) - Úhel pohledu
(2008) - The Yellow Handkerchief
(2008) - Neuvěřitelný Hulk
(2007) - Útěk do divočiny
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Noise
(2007) - Mr. Brooks
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
(2006) - The Legend of Sasquatch
(2006) - Kauza CIA
(2006) - Beautiful Ohio
(2005) - Tam, kde jsem nikdy nebyl
(2005) - Syriana
(2005) - The King
(2005) - Hunt for Justice
(2005) - Dějiny násilí
(2004) - Inside 'The Village': A Movie Special
(2004) - Vesnice
(2004) - Modrý motýl
(2004) - Frankenstein
(2003) - The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
(2002) - Tajemství nesmrtelných
(2002) - Nebe na dosah
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2002) - Incident
(2001) - Varianova válka
(2001) - Rivičre-des-Jérémie (TV seriál)
(2001) - Na ptáky jsme krátký
(2001) - Autokino Plameňák
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Opičí čára
(2000) - Nakažen
(2000) - Mistr zázraků
(2000) - Duna (TV seriál)
(1999) - Sluneční jas
(1999) - Němý svědek
(1999) - Čtvrté patro
(1999) - The Big Brass Ring
(1998) - Ztraceni ve vesmíru
(1998) - Zakázaná touha
(1998) - Smrtihlav
(1998) - Jediná správná věc
(1997) - Loved
(1996) - Mondani a mondhatatlant: Elie Wiesel üzenete
(1996) - Pohovka v New Yorku
(1996) - Michael
(1996) - Jana Eyrová
(1995) - Smoke
(1994) - Porota
(1994) - Druhý nejlepší
(1994) - Confidences à un inconnu
(1993) - Pan Báječný
(1992) - La Peste
(1991) - The Secrets of Dick Smith
(1991) - Doktor
(1991) - Až na konec světa
(1990) - Miluji tě k smrti
(1990) - Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing and Charm School
(1990) - Alice
(1988) - A Time of Destiny
(1988) - Náhodný turista
(1987) - Vysíláme zprávy
(1986) - Bohem zapomenuté děti
(1985) - Polibek pavoučí ženy
(1983) - The Making of 'Gorky Park'
(1983) - Velké rozčarování
(1983) - Park Gorkého
(1982) - A Midsummer Night's Dream
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Žár těla
(1981) - Očitý svědek
(1981) - All the Way Home
(1980) - Mutace
(1978) - Verna: USO Girl
(1977) - The Best of Families (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
William Hurt - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1948) Mary Beth Hurt - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1967) Sandrine Bonnaire
(*1965) Marlee Matlin
(*1947) Glenn Close

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

William Hurt 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

William Hurt - herec

se narodil 20.3.1950 ve městě Washington, D.C., District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - William Hurt

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


William Hurt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°18’
 
LunaLuna:
Beran
19°50’
 
MerkurMerkur:
Ryby
22°01’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
15°15’
 
MarsMars:
Váhy
3°05’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
24°46’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°00’
R
UranUran:
Rak
0°59’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°26’
R
PlutoPluto:
Lev
16°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°57’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°29’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »