Yoko Ono wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yoko Ono

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.2. 1933 - 20:30h
Místo:
Tokyo
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, skladatelka, filmařka

Yoko Ono - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
18.2.1933 - 20:30  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.2.1933 - 11:30  
JP, Tokyo:
35°42' s.š., 139°46' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yoko Ono 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Yoko Ono
datum narození 18.2.1933
(zpěvačka, skladatelka, filmařka, instagram)

Yoko Ono - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Beatles: 1
(2015) - Janis: Little Girl Blue
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2013) - Alice Walker: Beauty in Truth
(2012) - John Cage: Cesty zvuku
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2011) - John Lennon: Love Is All You Need
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2011) - Sleepless Nights Stories
(2011) - My Hometown
(2010) - Who Is Harry Nilsson (And Why Is Everybody Talkin' About Him?)
(2010) - MindFlux
(2010) - LennonNYC
(2010) - Do It Again
(2010) - The Day John Lennon Died
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Svět Keithe Haringa
(2008) - All Together Now
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Atentáty na objednávku (TV seriál)
(2006) - USA versus John Lennon
(2006) - Lennon & Harrison - Guitars Gently Weep (koncert)
(2006) - Follow My Voice: With the Music of Hedwig
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2005) - The 100 Greatest Albums
(2005) - All We Are Saying
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2004) - The Rise of the Celebrity Class
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Lennon Legend: The Very Best of John Lennon (hudební videoklip)
(2003) - John Lennon: Mother (hudební videoklip)
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Inside John Lennon
(2003) - Imagine New York
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Kiss My Grits: The Herstory of Women in Punk and Hard Rock
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - The Real Yoko Ono
(2000) - John Lennon: (Just Like) Starting Over (hudební videoklip)
(2000) - Gimme Some Truth: The Making of John Lennon's Imagine Album
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - Moonshot - the Spirit of 69
(1999) - Intimate Portrait: Cyndi Lauper
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1998) - Jônetsu tairiku (TV seriál)
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - The Rolling Stones Rock and Roll Circus (koncert)
(1995) - John Lennon: Working Class Hero (hudební videoklip)
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1994) - Extra
(1994) - Brisant
(1994) - Jonas in the Desert
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Misfits - 30 Years of Fluxus
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1990) - The Word
(1988) - John Lennon: Jealous Guy (hudební videoklip)
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Michael Jackson: The Legend Continues
(1988) - Imagine: John Lennon
(1986) - John Lennon Live in New York City (koncert)
(1986) - He Stands in the Desert Counting the Seconds of His Life
(1985) - Larry King Live
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1984) - John Lennon: Nobody Told Me (hudební videoklip)
(1984) - John Lennon: Borrowed Time (hudební videoklip)
(1982) - John Lennon: Love (hudební videoklip)
(1982) - Scenes from the Life of Andy Warhol: Friendships and Intersections
(1981) - John Lennon: Woman (hudební videoklip)
(1981) - John Lennon: Watching the Wheels (hudební videoklip)
(1981) - John Lennon: Beautiful Boy (Darling Boy) (hudební videoklip)
(1980) - John Lennon: (Just Like) Starting Over (hudební videoklip)
(1976) - Chelsea Girls with Andy Warhol
(1975) - John Lennon: Stand by Me (hudební videoklip)
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - Paul McCartney & Wings: Band on the Run (hudební videoklip)
(1974) - John Lennon: #9 Dream (hudební videoklip)
(1974) - John Lennon: Whatever Gets You thru the Night (hudební videoklip)
(1972) - Imagine
(1971) - Plastic Ono Band: Happy Xmas (War Is Over) (hudební videoklip)
(1971) - John Lennon: Power to the People (hudební videoklip)
(1971) - John Lennon: Imagine (hudební videoklip)
(1971) - Clock
(1971) - Dynamite Chicken
(1970) - John Lennon: Instant Karma! (hudební videoklip)
(1970) - Beatles, The: The Long and Winding Road (hudební videoklip)
(1970) - Beatles, The: Let It Be (hudební videoklip)
(1970) - Let It Be
(1970) - Freedom
(1969) - John Lennon: Give Peace a Chance (hudební videoklip)
(1969) - John Lennon: Cold Turkey (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: The Ballad of John and Yoko (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Something (hudební videoklip)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Keep on 'Rockin
(1969) - John Lennon and the Plastic Ono Band - Sweet Toronto (koncert)
(1969) - Honeymoon
(1968) - Two Virgins
(1968) - No. 5
(1967) - Pink Floyd London '66-'67 (koncert)
(1966) - No. 4
(1965) - Beat-Club
(1965) - Satan's Bed
(1964) - Top of the Pops

Yoko Ono - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Yoko Ono - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Yoko Ono - Knihy
Yoko Ono - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1940) John Lennon - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1935) La Monte Young

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yoko Ono 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Yoko Ono - zpěvačka, skladatelka, filmařka

se narodila 18.2.1933 ve městě Tokyo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yoko Ono

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Yoko Ono
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
29°22’
5
 
LunaLuna:
Střelec
11°07’
3
 
MerkurMerkur:
Ryby
7°53’
5
 
VenušeVenuše:
Vodnář
13°47’
5
 
MarsMars:
Panna
15°07’
12
R
JupiterJupiter:
Panna
20°41’
12
R
SaturnSaturn:
Vodnář
9°44’
4
 
UranUran:
Beran
20°32’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
9°04’
11
R
PlutoPluto:
Rak
21°37’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°20’
5
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°31’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
23°44’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
26°45’
3
Domy:
Váhy
8°30’
Beran
8°30’
2:
Štír
5°55’
8:
Býk
5°55’
3:
Střelec
6°37’
9:
Blíženci
6°37’
Kozoroh
9°24’
Rak
9°24’
5:
Vodnář
12°03’
Lev
12°03’
6:
Ryby
12°13’
Panna
12°13’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
23°57’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
20°15’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »